8. West Ham

West Ham endte i fjor som nummer 10 på tabellen. Sam Allardyce er manager i år også for West Ham. West Ham har samtidig imponert på overgangsmarkedet dette året. Andy Carroll er handlet inn fra Liverpool og er klar for West Ham. Kan bli en utrolig god signering for Sam Allardyce og West Ham. I fjor var Andy Carroll på lån fra Liverpool. Da scoret han 7 seriemål for West Ham, samtidig var Andy Carroll en del skadet i fjorårssesongen.

West Ham har en keeper som Jussi Jääskerläinen i mål, men de har samtidig kjøpt inn en ny keeper til klubben som skal nok hjelpe å bidra med at Jääskerläinen får konkurranse i mål, men med at han kan være Adrian kan være den neste førstekeeperen for West Ham de neste årene. Stephen Henderson blir nok tredjekeeper i år, og det spørs om han får spille så mye. To gode keepere foran han i rekken. Ser utrolig vanskelig ut for at han skal komme seg inn i startelleveren.

Forsvaret til West Ham er det også litt interessant rundt. De har hentet en spiller som Razvan Rat til klubben. Det kan være en ganske god signering for West Ham sin del. West Ham har samtidig mange andre spillere baki forsvaret som også kan å bidra. James Collins scoret 2 seriemål i fjor for West Ham, han får nok fast plass i den bakre firer for West Ham. James Tomkins kommer også til å bli en utrolig viktig spiller for dette West Hamlaget.

Midtbanen til West Ham må nok være det sterkeste punktet i laget. Joe Cole er i West Ham og har vært utrolig god siden han kom tilbake til West Ham. I fjor scoret han 2 seriemål for West Ham og 1 seriemål for Liverpool i fjorårssesongen. Kevin Nolan som er kaptein på West Ham scoret 10 seriemål i fjor for West Ham, og er en utrolig viktig spiller for Andy Carroll også. Mohamed Diame er en utrolig solid spiller det også for West Ham, han også kan hjelpe West Ham oppover på tabellen i år, å få de til å bli et enda mer stabilt fotballag.

Angrepsrekken består i høyeste grad av Andy Carroll. Han kommer nok til å få en kjempegod sesong for West Ham i år. Tror fort at han kan notere seg for rundt 15 seriemål for denne sesongen. Ricardo Vaz Te blir nok backup spissen for Andy Carroll, om Andy Carroll skal bli skadet i årets sesong.

Spillere inn: Razvan Rat, Adrian, Andy Carroll, Danny Whitehead, Marouane Chamakh, Stewart Downing

Spillere ut: Carlton Cole, Gary O´Neil, Robert Hall

West Ham

Share