7. plass i Premier League: Tottenham

Tottenham skuffet i fjor og ble nummer 6 i serien, de endte bak Arsenal og Everton lag som de skulle kjempe mot for å komme til Champions League. Tottenham spilte kjedelig fotball under Andre Villas Boas og under Tim Sherwood slapp den inn utrolig mye mål mot storlagene å fikk kjørt seg, underholdt i noen kamper men det var ganske så få. Mauricio Pochettino har tatt over ansvaret i Tottenham å må få til bedre laget i år enn det Andre Villas Boas og Tim Sherwood gjorde. Mauricio Pochettino trente Southampton i fjor å gjorde en solid innsats for Southampton som endte høyt oppe på tabellen i fjor helt opp på en 8. Plass.

Hugo Lloris har signert ny kontrakt med Tottenham og blir Tottenham sin keeper de neste fem årene. Hugo Lloris blir dermed førstekeeper for Tottenham denne sesongen også. Hugo Lloris har vært en fantastisk keeper for Tottenham i lange perioder, og er en keeper med høyt potensial. Brad Friedel tar nok et år for Tottenham og blir nok andrekeeper dette året også for Tottenham. Michel Vorm har kommet til Tottenham og blir en keeper som skal prøve å utfordre Hugo Lloris i kampen om keeperplassen.

Kyle Walker blitt et naturlig førstevalg i år også på høyrebacken og må være med å bidra mye offensivt i år slik at Tottenham blir et attraktivt lag å se på. Danny Rose tar vel venstrebackplassen for Tottenham. Jan Vertonghen og Michael Dawson blir fort midtstopperne i årets sesong. Jan Vertonghen fire seriemål i sin første sesong for Tottenham, men i sin andre sesong scoret ikke Jan Vertonghen et eneste mål for Tottenham. Ben Davies er hentet inn som venstreback fra Swansea, og han kan også bli en spennende spiller å følge i årets sesong.

Den sentrale midtbanen til Tottenham er sterk. Mousa Dembele og Paulinho. De har en Sandro som vil vise seg fra en bedre side enn han gjorde i fjor for Tottenham. Nabil Bentaleb har også vokst på den sentrale midtbanen til Tottenham, fikk litt tillitt i fjor, å var en god spiller for Algerie i VM i Brasil. Den sentrale midtbanen til Tottenham kan bli dominerende i årets sesong om de holder alle skadefri. Den offensive midtbanen til Tottenham er enda sterkere igjen, mange sterke gode navn, som ikke hadde noen topp sesong i fjor noen. Christian Eriksen hadde en ganske bra sesong for Tottenham i fjor siden det var hans første, der han noterte seg for 8 seriemål for Tottenham og han er en spiller som må ta tak i år også for Tottenham. Gylfi Sigurdsson er solgt til Swansea så de har mistet en god offensiv spiller også i Tottenham. Aaron Lennon hadde også en dårlig sesong i fjor scoret bare en gang i fjor og det holder ikke om du skal være en kantspiller på et topplag som Tottenham skal være. Nacer Chadli skuffet også i fjor med bare å score et mål for Tottenham, og han må nok opp med målscoringene han også om de skal komme lengre oppover på tabellen. Erik Lamela hadde en solid sesong i Roma før han kom til Tottenham, men i Tottenham har han fått lite spilletid noe som er utrolig merkelig, han har et fantastisk talent å bør rett og slett få spille mye mer enn det han fikk spille fot Tottenham i fjor. Andros Townsend hadde en god start på sesongen han også, men scoret bare et mål for Tottenham noe som er skuffende det også. De offensive spillerne til Tottenham må score flere mål om de skal få noe Champions Leagueplass neste sesong og hvis de skal kjempe om seriegullet i England så må de ha spillere som kan å score flere mål, i fjor var en skandale for Tottenham offensivt.

Spissplassen i Tottenham kommer det til å bli stilt mye spørsmål hos. Roberto Soldado scoret 6 seriemål i fjor for Tottenham, der de fleste målene kom på straffespark. Harry Kane er et ungt talent som kan gjøre det store, men han er fremdeles ganske ung og det kan bli tungt for han å få spille en helt sesong. Emmanuel Adebayor er en spiller som fort er av og på, han hadde en god sesong etter at han fikk spille fra start i noen kamper. Emmanuel Adebayor ble toppscorer i fjor for Tottenham med 11 seriemål, og spørsmålet i år er om kan han gjøre det samme som han gjorde i fjor eller det blir et år der han ikke kommer til å score å blir tafatt.

Vårt tips for denne sesongen er at Tottenham ender som nummer 7 på tabellen, de har ikke de rette spillerne til å komme seg opp til å bli topp 4. Tottenham blir nummer 6 i år å bør være fornøyd med dette laget. Hvis de lar Erik Lamela få mer spilletid så kommer han til å bli gjennombruddet i Tottenham denne sesongen.

Spillere inn: Ben Davies, Michel Vorm
Spillere ut: Jake Livermore, Grant Hall (lån), Heurelho Gomes, Gylfi Sigurdsson, Alex Pritchard (lån), lago Falque, Kenny McEvoy

 

Share