7. Plass i Bundesliga 2015/16: Hoffenheim

Hoffenheim hadde en god sesong i fjor der de kom helt opp til en åttendeplass i Bundesligaen. Hoffenheim hadde en god sesong i fjor også da de scoret en god mengde med mål. Hoffenheim har foran denne sesongen mistet gode spillere, men de har samtidig skaffet erstatter. Hoffenheim endte bare to poeng bak Borussia Dortmund i fjor som endte på syvendeplass. Hoffenheim tok 30 poeng på hjemmebane i fjor, og de skuffet litt borte med kun å ta 14 poeng totalt på de 17 bortekampene. Hoffenheim hadde også en dårlig avslutning på sesongen der det endte med en seier på de siste fire kampene.

oliver baumannHoffenheim brukte kun en keeper i fjor i Bundesligaen. Oliver Baumann som stod 34 seriekamper i fjor slapp inn til sammen 55 seriemål. Baumann blir førstekeeper denne sesongen også. Baumann pådro seg ikke et eneste kort i fjor på de 34 seriekampene han spilte. Jens Grahl og Alexander Stolz blir andre og tredjekeeper for Hoffenheim. Hoffenheim har tre keepere som er tyske i mål. Jens Grahl har vært keeper for Hoffenheim helt tilbake til 2009. Men har kun fått 11 seriekamper i Hoffenheim på den tiden.

Hoffenheim har skaffet seg mange forsvarspillere foran denne sesongen. Fabian Schär kommer fra Basel og er en ny mann som er signert for Hoffenheim denne sesongen. Pavel Kaderabek er også en ny signert forsvarspiller foran denne sesongen. Niklas Süle spilte kun 15 seriekamper for Hoffenheim i fjor, men det endte med en scoring. Hoffenheim sin spiller Andreas Beck spilte 33 seriekamper i fjor, men han er ikke i Hoffenheim denne sesongen.

eugen polanskiHoffenheim hadde en sterk midtbane i fjor som bidro mye offensivt. Eugen Polanski spilte 30 seriekamper i fjor og scoret fem seriemål. Hoffenheim har mange sterke offensive midtbanespillere og de har mistet en foran denne sesongen. Roberto Firmino hadde en god sesong i fjor, som han hadde året før for Hoffenheim. Firmino spilte 33 seriekamper i fjor der han scoret syv seriemål totalt og la ti målgivendepasninger for Hoffenheim, den neste sesongen skal Firmino spille for Liverpool. Kevin Volland er fremdeles i Hoffenheim, han ble toppscorer i fjor med syv seriemål for Hoffenheim. Tarik Elyounossi scoret fire seriemål for Hoffenheim i fjor, vi får satse på at han kommer seg mer til rette og scorer enda flere for Hoffenheim denne sesongen.

Angrepsplassen til Hoffenheim har de mistet spillere som Sven Schipplock som kun scoret tre seriemål i fjor for Hoffenheim. De har også mistet Anthony Modeste som har tatt turen til Köln. Modeste scoret syv seriemål i fjor for Hoffenheim. Hoffenheim har bestemt seg for å få en tidligere landslagsspiller hjem igjen. Kevin Kuranyi har spilt i Russland de siste sesongene. Fra 2010 til sommeren 2015 spilte han 123 seriekamper for Dynamo Moskva. Det ble 50 seriemål på den tiden. Kuranyi har så mye som 52 landskamper for Tyskland, der han har scoret 19 landslagsmål. Kuranyi har vært en spiller som har slitt med skader i store deler av sin karriere, men han hadde et godt opphold i Russland der han nettet mange mål.

Markus Gisdol har vært manager for Hoffenheim de siste to sesongene. I Hoffenheim har han gjort det godt. Hoffenheim endte som nummer åtte i fjor, og hadde ikke mange poengene opp til Augsburg som ble nummer fem på tabellen. Hoffenheim mistet Firmino som har vært den beste spilleren de siste sesongene. Firmino ville prøve noe nytt å har bestemt seg for å prøve lykken i England og Liverpool. Gisdol har vært manager siden 2002, og er inne i sitt 14 år som manager på toppnivå.

Spillere inn: Mark Uth, Joshua Mees, Kevin Kuranyi, Joelinton, Philipp Ochs, Fabian Schär, Jonathan Schmid, Sandro Wieser

roberto firminoSpillere ut: Sven Schipplock, Roberto Firmino, Anthony Modeste, David Abraham, Andreas Beck, Marvin Schwäbe

Vi tror at Kevin Kuranyi viser god form for Hoffenheim denne sesongen. Kuranyi har vært god i Stuttgart, Schalke 04 og i Dynamo Moskva der han har scoret mål. Kuranyi er en goalgetter og er en spiss som kan score mange mål denne sesongen. Kuranyi har mye erfaring og er 32 år gammel. Han er en spiss som har landskamper for Tyskland og er en spiller som har scoret bra med mål i de fleste klubbene han har vært i.

Vi tror at Hoffenheim vil få en opptur denne sesongen. De har mistet mange gode spillere som Firmino og Modeste. Firmino til Liverpool og Modeste til Köln. Hoffenheim hadde en god sesong i fjor og vi tror at de får en bedre en denne sesongen. Vi tror derfor at Hoffenheim ender som nummer 7 i Bundesligaen.

Share