7. Everton

Everton endte i fjor som nummer 6 på tabellen. David Moyes har dratt fra Everton å har signert for Manchester United som manager. Roberto Martinez tar over jobben som Evertonmanager. Roberto Martinez rykket ned med Wigan i fjor, men Wigan vant FA Cupen mot Manchester City, noe som var helt utrolig bra. Han har samtidig fått brukt litt penger på å kjøpe nye spillere til klubben. Samtidig har Everton et ganske godt lag fra før av.

Keeperplassen blir utrolig interessant før årets sesong. Det er to fantastisk gode keepere i mål til Wigan denne sesongen. Tim Howard har vært god i mange år, mens Joel Robles kan fort ta i fra keeperplassen til Tim Howard. Blir interessant å følge den keeperduellen der. Tim Howard er en utrolig god keeper, og har vært i Everton i ganske mange år nå, så litt konkurranse for han sin del kan være samtidig spennende og gøy.

Forsvaret til Everton har alltid vært bra. Leighton Baines er nok den beste spilleren som er bak i forsvaret til Roberto Martinez, men han har blitt linket bort til en klubb som Manchester United. Leighton Baines scoret vel 5 seriemål i fjor for Everton. Samtidig har Everton hentet inn en spiller som skal kanskje utfordre Leighton Baines, samtidig som det kan være arvtakeren til Leighton Baines om han drar til en annen klubb. Antolin Alcaraz er med fra Wigan. Samtidig har de noen gode midtstoppere som Sylvain Distin, John Heitinga og Phil Jagielka.

Midtbaneposisjonen har også Roberto Martinez hatt med seg en spiller. Gerard Deulofeu blir nok fort kantspiller for Everton denne sesongen. Marouane Fellaini kan også være en utrolig viktig spiller for Everton dette året også, hvis han ikke drar til Manchester United sammen med David Moyes etter hvert da, Manchester City skal vel også ha vært interessert i Marouane Fellaini. Marouane Fellaini scoret 11 seriemål for Everton, men var litt dårlig slutten på sesongen. Vært litt gøy om han hadde vært der i enda en sesong, og hadde fått en sesong der han hadde scoret enda mer og hjulpet Everton enda lengre opp på tabellen.

Arouna Kone er også signert fra Wigan og har gått til Everton og Roberto Martinez. Noe som kan være en utrolig god signering for Everton sin del. I fjor scoret han 11 seriemål for Wigan, men hos Everton kan det fort bli mer, siden han har litt sterkere og mer jevne lagspillere på laget sitt. Nikica Jelavic og Victor Anichebe skal få slite med å holde plassen sin på laget i år.

Spillere inn: Arouna Kone, Antolin Alcaraz, Joel Robles, Gerard Deulofeu(lån)

Spillere ut: Phil Neville, Thomas Hitzlsperger, Jan Mucha, Jake Bidwell

Everton

Share