6. Sevilla

Sevilla endte i fjor som nummer 9 på tabellen. Sevilla har samtidig mistet sin beste spiller til Manchester City. Alvaro Negredo har de mistet til Manchester City, han scoret hele 25 seriemål i fjor for Sevilla. Unai Emery er manager for Sevilla, og har vært manager for Sevilla halve fjorårssesongen, så det kan bli interessant å følge Sevilla i årets sesong av La Liga.

Javi Veras blir nok en utrolig viktig keeper for dette Sevillalaget, men han kan fort bli andrekeeper for dette Sevillalaget. I fjor var han lånt ut til Celta de Vigo. Der stod han i mål i 35 seriekamper. Beto var i fjor på lån i Sevilla, der fikk han stå ganske mange kamper. Nå er han kjøpt, og han blir nok fort førstekeeper for dette Sevillalaget. I fjor stod han 14 seriekamper for Sevilla, og det var på slutten av sesongen, så han er nok en keeper som fort kan få stå mye i årets sesong også.

Coke blir nok en utrolig viktig spiller for dette Sevillalaget. Han spiller bak i forsvar, men i fjor scoret han hele 3 seriemål fra sin forsvarsposisjon. Alberto Moreno Perez spilte i fjor 16 kamper for Sevilla. Daniel Carrico er på lån fra Reading til Sevilla. Kan være spennende å se om han får mye spilletid i Sevilla. Fernando Navarro har vært i Sevilla i 5 år. Han har fått 160 kamper for Sevilla og har vært en viktig spiller for dette Sevillalaget. Han har samtidig fått 2 landskamper for Spania, men han har ingen landslagsmål enda.

Marko Marin fikk spille 6 kamper i fjor for Chelsea, samtidig fikk han bare score 1 mål på de kampene. Han var nok et skuffende kjøp for Chelsea. Marko Marin er nå i Sevilla og skal nok få kose seg med mye spilletid og teste ut hvordan det er å spille førstelagsfotball igjen. Ivan Rakitic scoret 8 seriemål i fjor for Sevilla, og blir nok en viktig spiller for dette Sevillalaget. Jose Antonio Reyes stod for 4 seriemål i fjor for Sevilla og blir nok en viktig spiller i årets sesong han også.

Alvaro Negredo borte fra Sevilla må de satse på at noen andre skal score målene på topp for Sevilla. Carlos Bacca spilte 45 kamper for Club Brugge på den tiden så scoret han 28 mål, tror han kan være en utrolig god spiss for Sevilla, mens spørs om han klarer å score 25 seriemål som Alvaro Negredo scoret i fjor. Han har en stor sko å fylle etter at Negredo dro til Manchester City. Kevin Gameiro spilte 59 kamper for Paris, der scoret han 19 mål. Han også kan hjelpe offensivt for dette Sevillalaget.

Spillere inn: Gameiro, Daniel Carrico, Marko Marin, Beto, Alexis
Spillere ut: Jesus Navas, Alvaro Negredo, Campana, Palop, Luis Alberto, Botia

Sevilla

Share