6. Plass i Serie A 2015/2016: Inter

Inter haddgary medele ikke sin beste sesong i fjor, hvor en klubb av deres merke vil forvente å kjempe om CL-plass. Mancini kom inn, og de godkjente nok 8ende plassen, for dette er nok et prosjekt det vil ta tid å forbedre. I år har det kommet inn en del nye signeringer, og fansen håper på en suksessfull sesong. I år har de ikke Europa League å tenke på, noe som kan være en stor fordel for dem i serien. Men det skal ikke mange dårlige kamper til i starten før fansen begynner å kritisere Mancini, presset er stort.

På keeperplassen har vi Handanovic, som er en keeper mange storklubber ser etter. Han er meget høy, og er meget reaksjonssterk.

I forsvarsrekken har vi Juan Jesus, som er en ganske rask og fysisk sterk spiller, men er ikke særlig god med ballen. De har hentet inn Murillo, som er en ung spennende stopper med god fysikk. Ranocchia er fortsatt i klubben, hvor han får mye kritikk for å ikke være god nok, hvor han ofte gjør tabber. Miranda har de også hentet inn fra Atletico, hvor han kan bli en solid leder i backrekken. Det er da spørs hvor mye spilletid Vidic får med de nye signeringene, hvor han slet en del i fjor. På høyreback har de fått inn Montoya fra Barcelona, hvor han har mye fart og ofte er med fremover. De har også Santon, som kan spille på begge sidene. På venstre har de Nagatomo, som jobber veldig hardt opp og ned på siden, sammen med Dodo som kanskje gir mer offensivt.

På midtbanen har de fått inn Kondogbia fra Monaco, som er ett fysisk monster, i tillegg til å være ganske god med ballen. Desverre for dem har de nå mistet Kovacic, som var en viktig playmaker på midten. Fredy Guarin kan også få spille en del, hvor han jobber meget hardt, og ofte går på langskudd. Gary Medel er det defensive skjoldet mauro icardiforan forsvaret, hvor han elsker å gå i dueller, og får ofte gule kort. Brozovic ble hentet fra kroatisk fotball og spilte en del i fjor, det er spørs hvor mye han spiller i år. Hernanes er en boks til boks spiller på midtbanen, som også liker å gå på langskudd og ta døballer. De har nå også hentet inn Biabiany som kan spille på høyrevingen, hvor han har meget stor fart.

På topp har de en del krutt, hvor Icardi er den største. Han ble delt toppscorer i fjor, og er en boksspiller som har meget gode avslutningsferdigheter. Palacio begynner å dra på årene, men er en spiller som jobber hardt på topp, og skaper mye rom selv om han ikke scorer så mye selv. De har også fått inn Jovetic, som er en meget god teknisk spiller som kan gi en ny dimensjon til angrepsspillet.

Spillere inn:  

Murillo (Granada), Kondogbia (Monaco), Khrin (Cordoba), Taider (Sassuolo), Bardi (Chievo), Botta (Chievo), Bessa (Bologna), Longo (Cagliari), Miranda (Atletico Madrid), Montoya (Barcelona), Biraghi (Chievo), Biabiany (Parma), Jovetic (Man City) 

Spillere ut:

Bonazzoli (Sampdoria), Jonathan (released), Campagnaro (released), Podolski (Arsenal), Felipe (released), Kuzmanovic (Basel), Obi (Torino), Donkor (Bari), Shaqiri (Stoke), Kovacic (Real Madrid)

Signeringene Inter har gjort ser meget riktige og spennende ut, men det er såpass mange at det fort kan ta tid før de fungerer sammen. Det at de bare skal fokusere på ligaen kan være en fordel, hvor de får mer hvile. Det er i alle fall mye potensiale i denne stallen, men det er mye press på laget nå, noe som kan ende begge veier. Den viktigeste spilleren blir Miranda, som kommer til å bli sjefen bakerst i en backrekke som slapp inn altfor mye i fjor. Vi tror Inter ender på 6. plass.

Share