6. Liverpool

Liverpool endte i fjor som nummer 7 på tabellen. I år tror jeg nok at de passerer Everton, men tror ikke de kommer seg noe særlig lengre opp en det. De kommer til å være enda nærmere en topp 4 plassering i årets sesong, men kommer ikke til å være helt der enda. Tror fort på neste år at Liverpool kan bli et topp 4 lag igjen. Brendan Rodgers har mange viktige saker å få gjort før august er ferdig. De må prøve å beholde Suarez, samtidig så må de starte sesongen kjempegodt i årets sesong. Det har samtidig vært mye snakk om å få Roberto Soldado til klubben om Suarez drar.

Liverpool på keeperplass i år kunne være veldig interessant. Simon Mignolet ble hentet til klubben og alle håpet på en keeperduell mellom han og Pepe Reina. Men nå er det sånn at Pepe Reina har dratt på lån ut sesongen til Napoli. Noe som gjør at Brad Jones blir andrekeeper dette året også for Liverpool. Simon Mignolet har vært en av de beste keeperne i Premier League i lange tider, å få han til Liverpool kan hjelpe utrolig mye for Liverpool sin del.

Forsvaret har de fått bort en del samtidig har de fått signert en del også. Kolo Toure har kommet inn i forsvaret til Liverpool, noe som kan være en utrolig interessant signering av Liverpool sin del. Danny Wilson er borte fra Liverpool sin del, samtidig har Jamie Carragher lagt opp å har spilt sin siste kamp i karrieren for Liverpool og fotballgenerelt har han sagt. Kan bli interessant å se hvem som blir de to midtstopperne i årets sesong for Liverpool.

Midtbanen til Liverpool også kan bli interessant i årets sesong også. Jonjo Shelvey er solgt til Swansea for rundt 50 millioner kroner, noe som er utrolig bra for Liverpool sin del. Steven Gerrard får vi håpe har en solid god sesong for Liverpool som han hadde i fjor da kan fort Liverpool kommer opp blant de topp 4 å kjempe om en Champions Leagueplass igjen. Coutinho blir også en utrolig viktig spiller for Liverpool i år, er den som skal åpne rom for spissene.

Angrepsrekken til Liverpool kan også bli interessant. lago Aspas, Luis Alberto er nok to spillere som må komme seg til rette enda, men Daniel Sturridge bør jobbe som han gjorde i fjor å få inn noen mål tidlig i sesongen, slik at han kommer seg i gang. Scoret 10 seriemål i fjor for Liverpool, noe som var utrolig bra, siden han hadde bare en halv sesong å spille. Luis Suarez er som sagt ute de første 6 kampene med karantene.

Spillere inn: Kolo Toure, Simon Mignolet, Luis Alberto, lago Aspas

Spillere ut: Danny Wilson, Jamie Carragher, Peter Gulasci, Andy Carroll, Jonjo Shelvey, Suso(lån)

Liverpool

Share