5. Real Sociedad

Real Sociedad endte i fjor som nummer 4 på tabellen, og får lov til å kvalifisere seg til Champions League neste sesong, noe som blir utrolig viktig for Real Sociedad dennes sesongen, siden det ligger en del penger i Champions Leaguespill. Tror Valencia går forbi Real Sociedad på tabellen, men tror Real Sociedad kommer til å gjøre det ganske så bra i Champions League. Real Sociedad har samtidig fått ny manager. Jagoba Arrasate er ny manager å i fjor var han assistenttrener for Real Sociedad.

Cluadio Bravo er visekapteinen for Real Sociedad. Han har spilt 192 kamper for Real Sociedad, samtidig har han scoret 1 mål som keeper for Real Sociedad. Claudio Bravo er nok førstekeeper til Real Sociedad. Enaut Zurutuza er andrekeeper for dette Real Sociedadlaget. Kan blir spennende å følge Real Sociedad sine keepere, samtidig er det ny manager og da må keeperne prestere ganske så bra for at de skal få den plassen som de mener de fortjener.

Real Sociedad sin forsvarsrekke er utrolig bra. Inigo Martinez er spådd en stor karriere. Han kan fort bli landslagsspiller for det spanske landslaget samtidig. Han blir nok kanskje samtidig kaptein for Real Sociedad når han blir eldre, eller så er det kanskje noen store klubber som vil kjøpe han etter hvert. Inigo Martinez scoret 4 seriemål i fjor for Real Sociedad. Mikel Gonzalez Martinez har spilt 212 seriekamper for Real Sociedad også har han scoret 4 mål for Real Sociedad. Jose Angel Valdez skal være på lån ut sesongen for Real Sociedad. Han spilte 11 kamper i fjor for Real Sociedad.

Antoine Griezmann scoret 10 seriemål i fjor for Real Sociedad og han er en utrolig viktig spiller for midtbanen til Real Sociedad. Han har spilt 144 kamper for Real Sociedad også har han scoret 29 mål for Real Sociedad. Xabier Prieto scoret 9 seriemål i fjor for Real Sociedad, samtidig er han kaptein for Real Sociedad. Han har 314 kamper for Real Sociedad også har han scoret 47 mål for Real Sociedad. Han har vært i Real Sociedad i 10 år nå, og er en utrolig god spiller for Real Sociedad.

Carlos Vela scoret 14 seriemål for Real Sociedad i fjor, og han er utrolig viktig for dette laget. Han har slått gjennom for fullt i Real Sociedad og står med 71 seriekamper for Real Sociedad samtidig har han 26 seriemål for Real Sociedad. Imanol Agirretxe er også en viktig spiller for dette Real Sociedadlaget. Han er spissmakkeren til Carlos Vela og han scoret også 14 seriemål i fjor for Real Sociedad.

Spillere inn: Litri, Seferovic, Diarra, Yuri
Spillere ut: Alain Eizmendi(lån) Yuri(lån) Castaneda(lån) Illarramendi, Alain Eizmendi

Real Sociedad

Share