5. plass i Serie A: Inter Milan

Inter endte i fjor som nummer 9 på tabellen. Inter skuffet utrolig i fjor, og bør nok komme seg noen plasser oppover på tabellen. Den tidligere Napolimanageren Walter Mazzarri tar over Inter, noe som kan blir utrolig interessant. Han er en god manager og han kan gjøre Inter til et topplag igjen i Serie A.

Keeperplassen er interessant å følge i Inter. Samtidig har de fått ny manger i Inter. Samir Handanovic blir nok førstekeeper for Inter denne sesongen. Men det kan fort bli to andre keepere også som kan ta kampen om førstekeeperplassen i år, siden det er ny manager som er i Inter. Luca Castellazzi og Juan Pablo Carrizo tror jeg blir andrekeeper og tredjekeeper. Hvem som blir hvem blir vanskelig å tippe, men tror nok at førstekeeperen blir Samir Handanovic.

Javier Zanetti er kaptein for Inter, og han er en utrolig god spiller for Inter. Han har spilt i Inter helt siden 1995. Han har hele 603 seriekamper for Inter og har notert seg for 12 seriemål for Inter så langt. Nå har han blitt 39 år gammel, og kan ikke ha mange årene igjen som fotballspiller på toppnivå. Juan Jesus er en ung forsvarsspillere. Han er en solid god forsvarsspiller. Han har spilt 4 landskamper for Brasil. Han har spilt 32 seriekamper for Inter, det fikk han i fjor. Cristian Chivu scoret 1 seriemål i fjor for Inter, han kan fort være en viktig spiller for Inter i år.

Esteban Cambiasso er visekaptein for Inter, men han har vært en utrolig god spiller i mange år. Han er en spiller som har spilt mange kamper for Argentina sitt landslag, samtidig har han spilt mange år i Inter, han scoret 3 seriemål for Inter i fjor. Wesley Sneijder og Countinho er borte fra Interlaget, så det kan bli interessant å følge Inter i år uten de to.

Rodrigo Palacio scoret 12 seriemål for Inter i fjor og han kan nok score enda flere neste sesong for Inter, han er en utrolig god spiss. Diego Milito scoret 9 seriemål i fjor, men var utrolig mye skadet. Han må nok holde seg skadefri om han skal være med å kjempe om toppscorertittelen i år. Han er en utrolig viktig spiller for dette Interlaget. Antonio Cassano har dratt fra Inter til Parma. Han scoret 7 seriemål i fjor for Inter, men kan fort bli en viktig spiller for Parma neste år.

Spillere inn: Laxalt, Belfodil, Campagnaro, Andreolli, Icardi

Spillere ut: Nwankwo, Donati, Caldirola, Cassano, Tremolada, Gargano, Bandini, Romano, Alibec, Bardi, Benassi, Spendlhofer, Belec, Bessa, Belloni, Gabbianelli

Inter

Share