5. Arsenal

Arsenal ble nummer 4 i fjor også, etter at de slo Newcastle borte i siste bortekamp. Nok et år berget de seg med å være et poeng foran Tottenham. Nok et år med Champions Leaguespill for Arsenal. Arsene Wenger gjør det utrolige hvert år. Men det er noe med at Arsenal ikke har vunnet et trofe på hele 8 sesonger. Sist de vant et trofe var i 2005 i FA Cupen, noe som er litt for mange år for en Arsenalsupporter og vente, samtidig er det litt lenge og vente for et Arsenallag også. Tror faktisk Arsenal vinner ligacupen i år, men faller utenfor topp 4 i Premier League.

Keeperplassen til Arsenal er vel egentlig ganske grei. Wojciech Szczesny blir nok førstekeeper for Arsenal i år også, en kjempegod keeper som kan hjelpe Arsenal i å holde nullen bakover. De har en ganske solid andrekeeper også i Arsenal med Lukasz Fabianski. Tror nok han også kan bidra til at Arsenal kan holde nullen noen kamper om Szczesny blir skadet eller noe.

Forsvaret til Arsenal kan bli interessant i år. Thomas Vermaelen er ute i starten av sesongen, og kan fort være tilbake i september eller oktober i årets sesong. Per Mertesacker og Laurent Koscielny kan fort bli midtstopperne som må holde de andre borte fra Arsenal sitt mål. Generelt et godt midtstopperpar, men Thomas Vermaelen er det noe spesielt med, han er kaptein for Arsenal og han er en utrolig god fotballspiller for dette Arsenallaget.

Midtbanen til Arsenal ser ganske så bra ut. Mikel Arteta blir nok et år en sentral midtbanespiller for dette Arsenallaget. Offensive midtbanespillere må de nok håpe på en Santi Cazorla, Theo Walcott og Lukas Podolski. Santi Cazorla scoret vel 12 seriemål i fjor for Arsenal noe som er utrolig bra. Lukas Podolski scoret 11 seriemål i fjor, mens Theo Walcott ble toppscorer for Arsenal i fjor med 14 scoringer i serien. Theo Walcott gjorde en god sesong, men det var mange kamper han ikke var med også. Får han spille alle kampene kan han fort score rundt 20 seriemål for Arsenal denne sesongen. Gervinho er solgt til Roma.

Spissplassen er alltid spørsmålet med dette Arsenallaget. Robin van Persie borte som scoret 30 seriemål siste året han var der. Oliver Giroud i fjor scoret bare 11 seriemål på topp. Theo Walcott kan også brukes som spiss, han scoret 14 seriemål i fjor og får nok sjansen på topp noen ganger i år også.

Spillere inn: Yaya Sanogo

Spillere ut: Andrei Arshavin, Sebastian Squillaci, Craig Eastmond, Conor Henderson, Jernade Mead, Sanchez Watt, Denilson, Jordan Wynter, Kyle Ebecilio, Johan Djourou(lån), Vito Mannone, Francis Coquelin(lån), Andre Santos, Gervinho

Arsenal

Share