4. Valencia

Valencia endte i fjor som nummer 5 på tabellen og får ikke Champions Leaguefotball neste sesong. Tror Valencia klarer å komme seg blant topp 4 igjen å få Champions Leaugefotball neste sesong. Det blir nok utrolig viktig for Valencia å bli nummer 4 i årets sesong i La Liga. Miroslav Dukic er den nye manageren for Valencia og han må nok gjøre det ganske så bra for Valencia om han skal beholde jobben. Førsteprioriteten er nok at Valencia ender som topp 4 slik de får spille Champions League igjen.

Keeperplassen til Valencia tilhører vel en keeper som Vicente Guaita. Han er en utrolig god keeper og har vært i Valencia i en del år. Diego Alves er en god keeper og er nok et kjempevalg som andrekeeper, han kan fort få den førstekeeperplassen også. Han er en utrolig god keeper og hadde en kamp mot Chelsea, der han hadde opptil 10 fantastiske reaksjonsredninger i løpet av kampen. Yeray blir nok tredjekeeper for Valencia i årets sesong.

Valencia har en ganske så sterk forsvarsrekke. Aly Cissokho fikk spille 11 seriekamper for Valencia i fjor, samtidig scoret han 2 seriemål. Adil Rami er nok en utrolig viktig spiller for dette laget han også. Han har spilt 53 kamper for Valencia. Samtidig har han mange år som forsvarsspiller, men tror nok de er revansjesugen for å få tilbake 4. Plassen å komme seg til Champions League neste år igjen. Ricardo Costa er visekaptein for dette laget, og blir nok fort kaptein for Valencia, siden de har mistet kapteinen sin til Tottenham. Victor Ruiz har spilt 48 kamper for Valencia og er en viktig spiller han også for Valencialaget.

Oriol Romeu er på utlån fra Chelsea til Valencia. Han er en spiller som trenger å få spille førstelagsfotball. Oriol Romeu blir nok et defensivt valg for Valencia, men kan samtidig spille sentralt på midtbanen. Sergio Canales har vært i Real Madrid men slo ikke gjennom noe spesielt der. Han har spilt for Valencia i det siste nå, og har gjort en god innsats for Valencia. Ever Banega scoret 4 seriemål i fjor og er nok en spiller for Valencia for benytte seg godt av denne sesongen.

Roberto Soldado er solgt fra Valencia til Tottenham. Roberto Soldado scoret 24 seriemål i fjor for Valencia. Han var en utrolig viktig spiller for Valencia i fjor. I år må de nok håpe på spillere som Jonas som skal stå fram. Han scoret 13 seriemål i fjor for Valencia. Alt står nok på Jonas denne sesongen. Helder Postiga er hentet inn fra Real Zaragoza som gikk ned en divisjon i fjor, det kan være en ganske god signering for dette Valencialaget. Tror han kan bli en viktig spiller denne sesongen for Valencia.

Spillere inn: Kaak, Oriol Romeu(lån), Yeray, Paco Alcacer, Michel, Javi Fuengo, Helder Postiga

Spillere ut: Fernando Gago, Nelson Valdez, Danso, Felipe, Costa, Roberto Soldado

Valencia

Share