4. Plass i Serie A 2015/2016: AC Milan

Milan hadde en forferdelig sesong i fjor, hvor mange hadde håpet på at Inzaghi skulle løfte laget tilbake til gamle storheter. Slik gikk det ikke, og det endte på en skuffende 1giacomo bonaventura0. plass. Inn har nå Mihaljovic fra Sampdoria kommet, som er kjent som en meget autoritær trener. De har også hentet inn meget spennende spillere, noe som får håpet til Milan fansen til å øke betraktelig. 

På keeperplassen ser de solide ut, med Diego Lopez som nr 1. Han har mye rutine fra Real Madrid, og er en solid keeper. Aldrende Abbiati er i bakhånd.

Backrekken var veldig kritisert forrige sesong, hvor det var mange personlige feil. På backen har vi Sciglio, som er en ung italiensk back som kan spille på begge sider. Antonelli er venstrebacken, hvor han ofte er med fremover på banen. Abate er høyrebacken, hvor han er en arbeidshest som løper langs linjen, og har en del fart. Zaccardo er en aldrende backup. I midtforsvaret har vi Alex, som er meget duellsterk, men mangler fart. Det samme er det med hans makker Mexes, som i tillegg er meget temperamentsfull og ofte gjør en del dumme ting. Han er ofte innblandet i kontroverser. Zapata er en Colombiansk midtstopper, som fort kan trenge litt tid etter Copa America. Paletta er en solid midtstopper, men mange vil si at han ikke er god nok for ett topplag. De har også hentet inn Romagnoli, hvor italieneren er ett ungt talent.

På midtbanen har vi Nigel De Jong, som gjør en meget viktig jobb på midtbanen. Han går inn i alle dueller, hvor mange vil mene han er for stygg i spillestilen. Nocerino er en rutinert mann på midtbanen fra Parma, hvor også Jose Mauri er kommet inn fra Parma. Bertolacci er enda en ny spiller inn, hvor han er en slepen tekniker som gjorde carlos baccadet meget bra for Genoa forrige sesong. Montolivo er kapteinen i laget, hvor han er en meget pasningssikker spiller, med stor ro. Andrea Poli er en boks til boks spiller på laget som løper mye, mens Honda er en tekniker med gode dribleferdigheter. Han har også en god døballfot. På kanten har vi Bonaventura, som scoret en del mål for laget i fjor. Suso har de også, som ikke har spilt mye, men har mye offensivt i seg. Menez, som også kan være spiss, bærte nesten laget alene på sine skuldre i fjor, med å score mye mål og være involvert i nesten alt.

På topp har de fått inn to meget spennende signeringer, hvor Bacca kanskje er mest spennende. Han var meget god for Sevilla i fjor, hvor han bare bøttet inn mål. Han er en måltyv som garanterer scoringer. Adriano er også kommet inn, hvor han er mer en bakromsspiller som kan skape trøbbel for mange. Cerci er der også, hvor han også har fart som kan uroe motstanderne. Niang er tilbake etter et bra låneopphold i Geona, hvor han er ett stort talent.

Spillere inn:

Rodrigo Ely (Avellino), Verdi (Empoli), Nocerino (Parma), Matri (Juventus), Oduamadi (Latina), Niang (Genoa), Bertolacci (Genoa), Vergara (Avellino), Petagna (Vicenza), Gabriel (Carpi), Luiz Adriano (Shakhtar Donetsk), Bacca (Sevilla), José Mauri (Parma) 

Spillere ut:

Pazzini (released), Bocchetti (Spartak Moscow), Essien (Panathinaikos), Destro (Roma), Van Ginkel (Chelsea), Muntari (contract rescinded), Bonera (released), Rami (Sevilla), Pazzini ( Hellas Verona), El Shaarawy (Monaco), Birsa (Chievo)

Milan hadde en forferdelig sesong i fjor, men må med ny trener og nye signeringer kan det fort gå bedre for laget. Signeringene er så gode at de fort kan kjempe om CL-plass allerede i år hvis de slår til som man tror de skal. Men fortsatt er forsvarsrekken ett spørsmålstegn. Den viktigeste spilleren kan fort bli De Jong, hvor han må være meget påpasselig defensivt i ett lag som fort kommer til å kjøre på fremover siden de nå har så mye offensivt skyts. Han er meget god til å stoppe kontringer med sin duellvilje, men farten kan svikte han. Det unge talentet som får gjennombruddet kan bli Romagnoli, som er sett på som ett meget stort italiensk stoppertalent. Vi tror altså at AC Milan ender på 4. plass.

Share