4. plass i Premier League: Manchester United

Manchester United som ble seriemester i 2012/13 sesongen, hadde en elendig sesong i fjor, der de tilslutt endte opp som nummer 7 på tabellen, med bare 64 poeng. Manchester United hadde mange sentrale spillere også i fjor skadet som Robin van Persie som fikk bare 20 seriekamper for Manchester United i fjor. David Moyes hadde en dårlig sesong med Manchester United å fikk sparken fire seriekamper før sesongen var over for Manchester United. Ryan Giggs tok over de fire kampene og gjorde det ganske så greit som Manchester United-manager. Nå er det Louis van Gaal som skal ta over Manchester United denne sesongen, og da får vi se om det blir mye endringer på laget.

Keeperplassen blir den samme som i fjor. David de Gea var god i mål i fjor for Manchester United å får nok ny tillitt i mål denne sesongen fra Louis van Gaal. Anders Lindegaard blir nok andrekeeper denne sesongen for Manchester United, noe som han har vært en god stund. Men om David de Gea blir skadet så er ikke Anders Lindegaard noen dårlig erstatter som andrekeeper for en så god klubb som Manchester United.

I forsvaret har de kjøpt Luke Shaw som er en 19 år gammel venstreback. Han ble kjøpt for 310 millioner kroner fra Southampton. Det er en venstreback som kan bidra mye for Manchester United de neste 10-15 sesongene. De har kvittet seg med spillere som Rio Ferdinand og Nemanja Vidic i midtforsvaret, også fått bort Alexander Büttner til russisk fotball. Forsvarsrekken denne sesongen kan bli veldig interessant for Manchester United sin del. Rafael på høyreback er jo ganske så klart, han er en fantastisk høyreback og blir nok et naturlig førstevalg der for Manchester United. På venstrebackplassen vil Patrice Evra dra fra Manchester United til Juventus og det har han også fått gjort. Venstrebackplassen denne sesongen kan fort gå til den nyinnkjøpte unge spilleren Luke Shaw. To unge backer som har mange år foran seg med andre ord. Det er på midtstopperplass det blir mest spennende. Phil Jones, Johnny Evans, Chris Smalling, hvem av de to kommer til å spille mest fast denne sesongen. Men det kommer fort et midtstopperkjøp også denne sesongen for å få opp konkurransen på midtstopperplassen.

Midtbanen til Manchester United er allerede forsterket foran denne sesongen. Ander Herrera har signert for Manchester United fra Athletic Bilbao og det er en kjempegod signering for Manchester United. Ander Herrera scoret fire seriemål i fjor for Athletic Bilbao og kan fort score enda flere mål for Manchester United denne sesongen. På midtbanen til Manchester United har de veldig mye å velge mellom. De har Tom Cleverley, Darren Fletcher, Michael Carrick, og Mauroane Fellaini. Carrick og Herrara hadde vært en ganske så sterk midtbane for Manchester United. Mauroane Fellaini kan fort få en bedre sesong han også etter den sesongen han hadde i fjor for Manchester United. De er litt avhengige av å få i gang en midtbanespiller som kan vise at han kan score litt mål for Manchester United dette året. Det er det Manchester United har savnet de siste årene, en sentral midtbanespiller som kan score en del mål i både Cup, Europa og i serien i Premier League. Det offensive til Manchester United er ganske så sterkt. Juan Mata må være en av de beste de har offensivt på midtbanen, Chelsea ville ikke ha han i klubben og han gjorde det ganske så brukbart for Manchester United i den tiden han har vært der som er en halv sesong. Adnan Januzaj er en ung og lovende spiller som kan være utrolig viktig for Manchester United denne sesongen, han kan ta et nytt steg å bli enda bedre enn det han var i fjor. Shinji Kagawa har fått alt for lite spilletid i Manchester United, var den beste spilleren når han førte Borussia Dortmund til seriegull og blir han brukt riktig og nok så kan han komme seg tilbake til det. Rett og slett en spiller som fortjener mye spilletid denne sesongen i Manchester United.

Spissene til Manchester United er det jo verdensklasse over, hadde en dårlig sesong i fjor. Wayne Rooney er vel den eneste som skal få godkjent siden han ble toppscorer med 17 seriemål. Robin van Persie scoret bare 12 seriemål i fjor, men hadde også veldig få seriekamper i fjor. Danny Welbeck stoppet i fjor på 9 seriemål og må nok score enda flere mål denne sesongen for å bidra for Manchester United. Javier Hernandez er rett og slett for god til å være fjerdespissen til Manchester United å bør vel få en ny sjanse til å være en av de fremste i køen, eller så bør de vurdere å selge Javier Hernandez til en annen klubb slik han får mer spilletid.

Vårt tips for denne sesonger er at Manchester United ender opp som nummer 4 i årets Premier Leaguesesong. Manchester United kommer til å slå tilbake i årets sesong å blir sterk denne sesongen. Ander Herrera er den spilleren som kommer til å slå best til i Manchester United denne sesongen.

Spillere inn: Luke Shaw, Ander Herrera, Vanja Milinkovic
Spillere ut: Alexander Büttner, Federico Macheda, Jack Barmby, Nemanja Vidic, Rio Ferdinand, Patrice Evra, Bebe, Louis Rowley (lån)

 

Share