4. Plass i Bundesliga 2015/16: Borussia Mönchengladbach

Borussia Mönchengladbach har vært fantastisk de siste årene, og har fått frem spiller på spiller som har vært imponerende. Mönchengladbach lå lenge sammen med en klubb som Leverkusen. Mönchengladbach bestemte seg for å rykke fra Leverkusen på slutten. Borussia Mönchengladbach endte opp som nummer tre på tabellen og trenger ikke å kvalifisere seg til Champions League. Borussia Mönchengladbach har mange unge spillere som kan ta steget videre. Borussia Mönchengladbach endte bare tre poeng bak Wolfsburg og det var ikke mer enn 13 poeng opp til Bayern München.

yann sommerYann Sommer hadde sin første sesong for Borussia Mönchengladbach i fjor der han spilte alle kampene. Yann Sommer spilte 34 seriekamper for Mönchengladbach. Sommer har samtidig landskamper for Sveits. Sommer har spilt 11 landskamper for Sveits. Tobias Sippel har stått i Kaiserslautern sitt mål siden 2006. Han spilte totalt 177 seriekamper for Kaiserslautern, nå skal han være andrekeeper for Borussia Mönchengladbach. Christofer Heimeroth blir tredjekeeper for Borussia Mönchengladbach denne sesongen.

Borussia Mönchengladbach-spilleren Tony Jantschke spilte de fleste kampene i fjor. Han endte opp med 31 seriekamper i fjor og scoret et seriemål totalt. Oscar Wendt har vært en spiller som har vært god de siste sesongene og han spilte 26 seriekamper i fjor for Borussia Mönchengladbach. Oscar Wendt scoret to seriemål og la en målgivende på de 26 seriekampene. Alvaro Dominguez hadde også en god sesong i fjor da han fikk spille 24 seriekamper av de 34 seriekampene i Bundesligaen. Julian Korb var også en spiller som fikk bra med kamper i fjor for Borussia Mönchengladbach. Julian Korb spilte også 24 seriekamper i fjor.

lars stindlMidtbanen til Borussia Mönchengladbach var god i fjor. Håvard Nordtveit må vi ta fram med en gang. Nordtveit spilte 22 seriekamper i fjor for Mönchengladbach. Mange av de kampene kom han inn fra benken. Nordtveit hadde en god sesong i fjor uansett. Nordtveit scoret to seriemål totalt, men han klarte også å pådra seg et rødt kort i den siste kampen i Bundesligaen i fjor. Granit Xhaka spilte de fleste kampene i fjor for Borussia Mönchengladbach. Granit Xhaka spilte 30 seriekamper i fjor hvor det ble to scoringer. Xhaka har en hard spillestil og pådro seg ti gule kort i løpet av sesongen i Bundesligaen. Patrick Herrmann var den offensive midtbanespilleren som scoret mest mål i fjor for Mönchengladbach og som var en viktig spiller. Han var sist eller nest sist på 15 scoringer for Mönchengladbach i fjor. Det ble elleve seriemål og fire målgivendepasninger. Mönchengladbach har hentet Lars Stindl fra Hannover. Stindl gjorde en god sesong i fjor for Hannover den han scoret ti seriemål totalt.

raffaelAngrepsplassen hadde Raffael i fjor. Raffael gjorde det godt i fjor og scoret 12 seriemål på 31 seriekamper. Det er over tre sesonger siden at Raffael har gjort det så godt i en klubb. Josip Drmic hadde en god sesong i 2013/14 da han spilte i Nürnberg. Drmic spilte da 33 seriekamper totalt og scoret da 17 seriemål. Han dro til Leverkusen i 2014 for å prøve seg ut en sesong der, men det ble ikke noe suksess. Han fikk spille 19 seriekamper i fjor for Leverkusen der det ble seks scoringer totalt. Drmic skal denne sesongen få prøve seg i Borussia Mönchengladbach og skal gi Raffael kamp om spissplassen.

Lucien Favre har vært manager i klubber som Servette, Zürich og Hertha Berlin før han tok over som manager for Borussia Mönchengladbach. Seiersprosenten i Borussia Mönchengladbach ligger på nesten 46,6 %. Lucien Favre har gjort en god jobb som manager for Borussia Mönchengladbach og har klart å fått de til Champions League. Denne sesongen kan bli interessant om de klarer å holde seg topp fire i serien og om de klarer å komme et stykke i Champions League.

josip drmicSpillere inn: Andreas Christensen (lån), Josip Drmic, Nico Elvedi, Tobias Sippel, Lars Stindl,

Spillere ut: Peniel Mlapa, Amin Younes, Janis Blaswich, Filip Daems, Christoph Kramer, Max Kruse

Vi tror at Josip Drmic kommer til å få en god sesong igjen. Drmic hadde en imponerende sesong i 2013/14 sesongen da han scoret 17 seriemål på 33 seriekamper. Drmic hadde en dårlig sesong i fjor der han kun fikk 19 seriekamper og seks scoringer for Leverkusen, vi tror at han får en opptur når han spiller for Mönchengladbach og vil bli en viktig spiller for Borussia Mönchengladbach denne sesongen.

Vi tror at Borussia Mönchengladbach kommer til å fortsette den gode trenden sin. I år skal de ut i Champions League og det blir et tøft kampprogram for et lag som Mönchengladbach så endelig får møte gode lag i Champions League. Vi tror derfor at Borussia Mönchengladbach ender som nummer 4 på tabellen denne sesongen.

Share