3. plass i Serie A: Fiorentina

Fiorentina ble nummer 4 i fjor i Serie A. I år tror vi nok de kommer til å kjempe med 3. Plassen i serien mot AC Milan. Vincenzo Montella er manager for Fiorentina. Han har over 55 % seire med Fiorentina, noe som er utrolig bra for en manager som har vært i Fiorentina i et år.

Fiorentina har tre keepere i troppen, og det kan bli utrolig interessant å følge hvem av dem som får spille mest mulig denne sesongen. Cristiano Lupatelli, Neto og Gustavo Munúa er keepere for dette Fiorentinalaget. Kan bli spennende å se hvem av de som får stå mest i mål for Fiorentina i år. Fiorentina har et generelt sterkt lag og kan nok være med å kjempe om gode plasseringer i år, samtidig kan de kjempe om Champions Leagueplass neste år i Serie A om de kommer som nummer 3 på tabellen.

Stefan Savic spiller for Fiorentina, han spilte i mange år for Manchester City, men der ble han ikke noe suksess, han har vært en suksess i Fiorentina, og i fjor scoret han 2 seriemål for Fiorentina. Samtidig har de signert en spiller som Marvin Compper til klubben Fiorentina, noe som kan hjelpe de til å holde rent bakover på banen. Fiorentina må nok være litt svake bakover på banen, men er ganske sterke egentlig bakover også med en signering som Marvin Compper. Gonzalo Rodriguez er nok den spilleren som er viktig offensivt scoret hele 6 seriemål i fjor for Fiorentina fra sin forsvarsposisjon.

Midtbanen til Fiorentina er også interessant i årets sesong. De har en spiller som Alberto Aquilani scoret 7 seriemål i fjor. Han har egentlig vært en hit i Fiorentina, å kommer nok til å få en god sesong neste år også. Han hadde i alle fall ingen gode år i Liverpool når han var der, fikk noen kamper, men fikk stemplet som dyr spiller med høy lønn som var ubrukelig. Fiorentina har også spillere som Joaquin og Borja Valero. Massimo Ambrosini er også en utrolig god spiller så han også blir viktig for dette Fiorentinalaget.

Stevan Jovetic er solgt til Manchester City. Mens de har signert en spiller som Mario Gomez til klubben, noe som kan være en utrolig god signering for dette Fiorentina-laget. Adem Ljajic scoret 11 seriemål i fjor, og kan fort score like mange i år. Mario Gomez scorer fort mer enn 13 seriemål i sesongen som Stevan Jovetic gjorde i fjor. Giuseppe Rossi kan være en kjempesignering for dette Fiorentinalaget. Han er en utrolig god spiller som virkelig kan å score mål. Får satse på at han holder seg skadefri, slik at han kommer seg på samme nivå som han var i noen år i Villarreal. Luca Toni er solgt til Verona.

Spillere inn: Alonso, Iakovenko, Joaquin, Munua, Bakic, Tronco, Gomez, Ilicic
Spillere ut: Romizi, Cerci, Toni, Piccini, Ashong, Seferovic, Jovetic

Fiorentina

Share