3. Manchester United

Manchester United avsluttet i fjor med å vinne Premier League for 20. gang. Sir Alex Ferguson la opp samtidig som manager. David Moyes er den nye manager på Old Trafford. David Moyes har vært manager for Everton i hele 11 sesonger, noe som er veldig imponerende. Nå skal han ta over et godt Manchester Unitedlag som kommer til å kjempe oppi toppen. David Moyes har bevist at han kan være en utrolig god manager uansett om ikke det er så mye penger i lommeboka.

Manchester United sin keeperplass er vel ganske så enkel. David de Gea får nok være førstekeeper dette året, mens Anders Lindegaard blir nok andrevalg som keeper i år også. David de Gea stod ganske bra i mål i fjor, uansett om Manchester United slapp inn hele 43 seriemål i løpet av sesongen, noe som er veldig mange mål når du er seriemester i en av de store ligaene. Ben Amos kan fort være tredjevalg som keeper i år for Manchester United. Ben Amos har jo også tidligere vært i Molde der det ikke gikk fullt så bra, mange keepertabber ødela oppholde i Molde for Ben Amos.

Forsvaret til Manchester United i år kan bli utrolig interessant å følge. Fabio er tilbake fra lån som han var i fjor med QPR. Samtidig har de kjøpt seg en ny spiller som de skal ha baki forsvaret sitt. Han heter Guillermo Varela. Samtidig har de gode forsvarsspillere som Patrice Evra og Alexander Büttner på venstreback. Rafael blir fort høyreback, samtidig så kan de bruke spillere som Phil Jones og Chris Smalling på back. Nemanja Vidic må bli like god som han var for noen år siden om Manchester United skal være med å kjempe om seriegull i år. Patrice Evra scoret hele 4 seriemål i fjor for Manchester United.

Paul Scholes har lagt opp som fotballspiller. Manchester United har kjøpt inn en spiller som Wilfried Zaha som skal bidra for dette laget. Men tror nok at David Moyes vil ha en spiller sentralt på midten som virkelig kan å score og være en god stabilisator for laget. Shinji Kagawa kan bli mye brukt i årets sesong for Manchester United.

Angrepsvåpenet til Manchester United er ganske så imponerende. De har Premier League sin toppscorer nemlig Robin van Persie som noterte seg for hele 26 seriemål i fjor for Manchester United. De har Javier Hernadez som scoret 10 seriemål for Manchester United i fjor. Wayne Rooney har det vært mye snakk rundt og han skal egentlig være på vei bort til Chelsea. Men David Moyes sier at han skal bli i klubben.

Spillere inn: Guillermo Varela, Wilfried Zaha

Spillere ut: Paul Scholes, Mats Møller Dæhli

Manchester United

Share