20. plass i Serie-A: Livorno

Livorno endte i fjor som nummer 3 i Serie B og måtte gjennom Play-off. De klarte å rykke opp etter play-off. Livorno kommer til å slite i årets sesong i Serie A, mener vi i Fotballblogg.  Vi tror Livorno skal få et tøft år i Serie A. De ble nummer 3 i fjor i Serie B og hadde en målforskjell på 77-47. Livorno er gode fremover, men slapp inn altfor mange mål bakover i fjorårets sesong. Davide Nicola er manager for Livorno. Han har vært i Livorno i ett år nå, og førte de til å bli nummer 3 i Serie B. Nå skal de opp i Serie A og prøve å berge plassen, men det kan bli vanskelig å berge plassen for Livorno.

Alfonso De Lucia blir mest sannsynlig førstekeeper i Livorno, og er en viktig spiller for dette Livorno-laget. Han har spilt 119 seriekamper for Livorno, og vil nok bli førstekeeper for Livorno. Luca Mazzoni og Francesco Bardi er utlånt fra Inter. Francesco Bardi blir nok andrekeeper for dette laget, mens Luca Mazzoni blir tredjekeeper for Livorno. Det kan bli interessant å følge Livorno sine keepere utover i sesongen.

Cristiano Piccini er fra Fiorentina og har kommet til Livorno på lån. Han kan hjelpe å bidra for dette laget. Giuseppe Gemiti har vært i Livorno i 1 år nå. Han fikk 35 seriekamper i fjor og scoret ingen mål, men han er nok en spiller som kommer til å være sentral bakover, og hjelpe laget til å holde nullen.

Andrea Luci er kaptein for Livorno. Han har vært i Livorno i 3 år, han har samtidig fått spilt 110 seriekamper for Livorno, han er nok en spiller som kan få til det meste, på de tre årene har han samtidig scoret 3 mål for Livorno, noe som er litt lite for å være midtbanespiller. Marco Benassi er utlånt fra Inter til Livorno og er nok en spiller som kan bidra en god del for dette italienske laget. Han spilte 6 kamper for Inter i fjor, og er utlånt fordi han skal få spilletid i en annen klubb.

Federico Dionisi har spilt 111 seriekamper, og har scoret 36 seriemål for Livorno. Paulo Sergio Betanin har spilt i Livorno i 8 år, men har vært på utlån noen år. Han har spilt 128 seriekamper for laget, samtidig har han scoret 37 seriemål for Livorno. På utlån til andre klubber har han hatt bedre statistikk som når han var i Sorrento. Da spilte han 62 seriekamper og 39 seriemål, noe som er bra for en spiss.

Spillere inn: Piccini, Bardi, Benassi, Valentini
Spillere ut: Salviato, Bigazzi

Livorno

Share