20. plass i Premier League: Hull

Hull hadde en god sesong i fjor der de startet ganske så sterkt, men de tapte mange kamper på slutten av året og derfor datt de sakte men sikkert nedover på tabellen. De endte opp langt nede på tabellen, etter at de hadde hatt en solid sesong å lå lenge opp blant 10-12 plass. Hull endte i fjor opp på en skuffende 16. Plass i serien og tapte FA Cupfinalen mot Arsenal 3-2. Hull kommer til å få en tøff andresesong oppe i Premier League og denne sesongen tror vi at det skal bli tøft for Hull å berge seg. Steve Bruce fikk Hull opp til Premier League igjen og gjorde en solid sesong i fjor, men det ble litt tøft på slutten og de endte litt langt nede på tabellen tilslutt. Derfor så kan dette året bli litt tøft for Steve Bruce og Hull med å holde seg i Premier League.

Steve Harper var førstekeeper i fjor for Hull, men i år får han nok mer konkurranse fra Allan McGregor i mål. Det er nok de to som kommer til å kjempe om keeperplassen i Hull City. Steve Harper har vært keeper på toppnivå lenge, men vil fremdeles ikke gi seg, var andrekeeper for det meste i Newcastle, men nå vil han avslutte karrieren sin i mål og ikke på benken. Hull har to andre keepere også i troppen, de blir nok helst tredje og fjerdekeeper denne sesongen. Mark Oxley og Eldin Jakupovic skal få det tøft om å kjempe om en keeperplass med Steve Harper og Allan McGregor.

Alex Bruce sønnen av Steve Bruce har vært en god del med denne sesongen for Hull og er en solid midtstopper, han får spille ofte når faren setter opp tre midtstoppere, der han er en av de tre midtstopperne. James Chester scoret et seriemål i fjor for Hull City og han er også en viktig midtstopper for dette Hull-laget. Maynor Figueroa er venstreback på Hull og er en spiller som har vært mange sesonger i Wigan, han har et av Premier League sine fineste mål der han prøvde et skudd fra 70 meter å limte den rett i krysset mot Stoke da Thomas Sørensen stod i mål for Stoke. Curtis Davies er kaptein på Hull sitt lag og scoret to seriemål i fjor for Hull, han er en viktig spiller og vi tror at Hull-laget i år kan få det tøffere bakover på banen, enn de gjorde det i fjor.

Midtbanen til Hull skal være sterkere enn i fjor. De har skaffet seg Jake Livermore og Robert Snodgrass to spillere som kan bidra mye for Hull dette året. Snodgrass hadde en solid sesong hos Norwich, men de måtte ta et steg ned og derfor så er han i en klubb som Hull nå som er en divisjon høyere oppe. Jake Livermore scoret hele 3 seriemål i fjor for Hull når han var utlånt fra Tottenham. Tom Huddlestone hadde en sesong der han også scoret to seriemål og fikk endelig klipt håret sitt etter at han scoret. David Meyler scoret også to seriemål i fjor for Hull og er en spiller som er viktig for dette laget.

Angrepsrekken til Hull er ganske sterk. De kjøpte smart i fjor i januar vinduet og forsterket seg med spillere som Nikica Jelavic og Shane Long som gjorde det veldig bra for Hull i fjor. Både Shane Long og Nikica Jelavic scoret 4 seriemål hver for Hull fra januar til mai. De er nok to spisser sammen som fort kan score 10 mål i en sesong, og det kan hjelpe godt på vei i en klubb som Hull å ha to skikkelige målscorere helt på topp. Shane Long og Nikica Jelavic har også erfaringen på sin side, de har spilt mange kamper og de er ganske rutinerte av seg.

Vårt tips for Hull denne sesongen er at de kommer til å slite enda mer enn de gjorde i fjorårssesongen, vi tror at det kan bli en veldig tung sesong, der ikke resultatene går veien og at Hull tilslutt ender på en 20. Plass i Premier League og rykker dermed ned fra Premier League til Championsship. Robert Snodgrass er den ny signeringen som kommer til å blomstre i Hulldrakten men vi tror fremdeles det ikke er nok for at Hull berger plassen i årets Premier League.

Spillere inn: Thomas Ince, Robert Snodgrass, Jake Livermore, Johan Ter Horst, Harry Maguire, Andrew Robinson
Spillere ut: Cameron Stewart, Conor Henderson, Paul McElroy, Matty Fryatt, Abdoulaye Faye, Robert Koren

 

Share