20. Hull

Hull klarte i fjor å bli nummer 2 i Championship. Det ble avgjort i siste serierunde hvem som rykket opp til Premier League i år. Hull og Watford kjempet om den siste plassen om å rykke opp til Premier League. Hull rykket opp igjen og det blir gøy å følge de oppe i Premier League igjen. Steve Bruce er manager for Hull og har erfaring med at han har vært i Premier League før, det er nok en fordel for Hull og Steve Bruce, han vet hva som må til for å holde plassen sin, men tror Hull skal få et tungt år fordi i Premier League. Som Hullmanager har han tatt ca. 49 % med seire, noe som er ganske bra.

Keeperplassen blir nok ganske så åpen egentlig. Steve Harper er 38 år gammel, men han er en utrolig god keeper som har vært i Newcastle i utrolig mange år. Han kan avslutte karrieren sin med å få spille fast førstelagsfotball for Hull, noe som kan være utrolig bra for han som keeper. Allan McGregor og Eldin Jakupovic kan også være to keepere som kan være førstekeeper dette året.

James Chester blir nok en utrolig viktig forsvarsspiller for Hull denne sesongen. Han har spilt 109 seriekamper for Hull og scoret 4 seriemål for Hull. Han er en god spiller og han var på ungdomslaget til Manchester United i sin ungdom. Abdoulaye Faye blir nok en utrolig god spiller i år for Hull, han har mye erfaring i Premier League, og er nok en spiller som kan bidra for Hull denne sesongen. I fjor spilte han 31 seriekamper og han scoret 4 seriemål for Hull. Maynor Figueroa er også en god spiller som fort kan bidra for dette Hullaget. Han er en spiller som har mye erfaring fra Premier League.

Midtbanen til Hull er det mange som er hentet inn med Premier Leagueerfaring, men det spørs om de har et høyt toppnivå, når noen av de har sittet på benken for det meste i  Premier League i de siste årene. Ahmed El Elmohamady var på lån i fjor fra Sunderland, det virket som han trives i Hull. Robert Koren er kaptein på dette Hullaget, og han er tidligere spiller i Lillestrøm.

Angrepsrekken til Hull er også bra å se på. Matty Fryatt er en spiller som kan være viktig for Hull dette året. Han har 72 seriekamper for Hull og 25 seriemål for Hull. Danny Graham er på lån fra Sunderland til Hull, og han er en spiller som kan score utrolig mange mål i løpet av sesongen.

Spillere inn: George Boyd, Maynor Figueroa, Curtis Davies, Ahmed El Elmohamady, Allan McGregor, Steve Harper

Spillere ut: Sonny Bradley, Danny East, Mark Cullen, Andy Dawson, Jamie Devitt, Paul McKenna, Seyi Olofinjana, Jay Simpson, Mark Oxley

Hull City

Share