2. Real Madrid

Real Madrid endte i fjor som nummer 2 på tabellen. Real Madrid hadde en dårlig start på sesongen i fjor. Real Madrid har mistet noen gode spillere samtidig som de har hentet inn noen gode også. Real Madrid fikk ikke et eneste trofe i fjor og dermed fikk Jose Mourinho sparken som Real Madridmanager. Carlo Ancelotti er manager for Real Madrid, han er en god manager som har vunnet en god del, og vil nok prøve å gjøre Real Madrid til et kjempegodt lag igjen som kan kjempe om trofe.

Keeperplassen i årets sesong går nok til Iker Casillas. Han fikk ikke spille så mange kamper under Jose Mourinho på slutten av hans tid i Real Madrid. Men Iker Casillas får nok spille mye mer i år. Han er kaptein for Real Madrid, samtidig er han kaptein for det spanskelandslaget. Iker Casillas har spilt 476 seriekamper for Real Madrid. Samtidig har han fått utrolig mange landskamper for Spania. Han har allerede fått 148 landskamper for Spania. Antonio Adan og Diego Lopez blir vel andrekeeper og tredjekeeper i årets sesong. Mens Jesus blir nok fjerdekeeper i år. I fjor fikk han spille 1 seriekamp for Real Madrid og er nok fremtidens keeper.

Sergio Ramos blir en sentralspiller i forsvaret sitt. Sergio Ramos scoret 4 seriemål i fjor for Real Madrid og er en kjempegod spiller både for Real Madrid og for Spania. Raphaël Varane blir nok en sentralspiller for Real Madrid i år. Han er en god spiller samtidig er han veldig ung. Pepe blir vel også å regne med baki forsvaret. Spillere som Coentrao og Marcelo må kjempe om venstrebackplassen på laget. Ricardo Carvalho og Raul Albiol er borte fra Real Madrid. Ricardo Carvalho er i Monaco, mens Raul Albiol har dratt til Napoli. Daniel Carvajal kan også bli en utrolig viktig spiller for dette Real Madridlaget.

Midtbanen til Real Madrid er nok en av de mest fantastiske i årets sesong. Sami Khedira scoret 3 seriemål for Real Madrid i fjor, og samtidig har de Xabi Alonso og Asier Illarramendi blir nok de som skal hjelpe defensivt. Offensiv midtbanen er nok en utrolig de sterkeste spillerne som er. Cristiano Ronaldo scoret 34 seriemål i fjor, og er nok Real Madrid sin viktigste spilleren. Mesut Ozil scoret 9 seriemål i fjor, samtidig har de spillere som Isco og Angel di Maria offensivt, noe som blir utrolig spennende å se på. Luka Modric kan brukes både defensivt og offensivt på midtbanen, så han blir utrolig interessant å følge i år om han tar nye steg i Real Madridtrøyen.

Spissplassen er også litt interessant å følge i år. Karim Benzema kan fort bli spissen som må være utrolig mye frempå. Gonzalo Higuain er solgt til Napoli, så det blir spennende å se om de bruker spisser som Alvaro Morata og Isco på topp også. Det kan være interessant å se om de kan ta nye steg. Isco scoret 9 seriemål i fjor for Malaga og kan nok ta nye steg i Real Madrid. Alvaro Morata scoret 2 seriemål i fjor for Real Madrid, kan bli utrolig interessant å følge de på topp om de tar noen nye steg.

Spillere inn: Jorge Pulido, Illarramendi, Carlos Daniel Carvajal, Isco, Casemiro

Spillere ut: Gonzalo Higuain, Raul Albiol, Jose Callejon, Carlos(lån) Alvaro Lopez, Jota Peleteiro, Juanfran, Mosquera, Pedro Leon, Michael Essien, Ricardo Carvalho

Real Madrid

 

Share