2. plass i Serie A: Napoli

Napoli endte i fjor som nummer 2 på tabellen. Nå har Napoli fått ny manager også. Rafael Benitez er klar som manager for Napoli. Laget har samtidig vært frempå på overgangsfronten siden forrige sesong. Napoli har shoppet og solgt mange spillere denne sesongen, og skal nok være gode foran årets sesong. Rafael Benitez var manager for Chelsea i fjor, men i år blir han å se i Napoli. Benitez vant Europa League med Chelsea, og fikk et nytt trofé på CV’en sin.

Rafael Benitez har allerede fått hentet en kjempegod keeper til Napoli. Pepe Reina er hentet fra Liverpool på lån til Napoli. Det som er litt rart med den overgangen der er at Pepe Reina ikke ble informert om at han skulle bli lånt ut til Napoli på forhånd. Pepe Reina blir førstekeeper for Napoli. Mens Rafael og Roberto Colombo blir andrekeeper og tredjekeeper.

Paolo Cannavaro er kapteinen for Napoli denne sesongen. Han har spilt 226 seriekamper for Napoli, og scoret 7 seriemål for laget. Paolo Cannavaro er broren til Fabio Cannavaro. Christian Maggio scoret 4 seriemål i fjor for Napoli og er en god spiller som spiller i forsvaret. Han har spilt 154 seriekamper for Napoli, og har scoret 20 seriemål for Napoli. Han har samtidig fått spille 29 landskamper for landet sitt som er Italia. Napoli har også fått inn en midtstopper på laget, nemlig Raul Albiol som blir en utrolig viktig spiller for dette Napoli-laget.

Midtbanen til Napoli blir også artig å følge i årets sesong. Marek Hamsik er nok den viktigste spilleren på dette Napoli-laget på midtbanen. 11 seriemål scoret han i fjor for Napoli, og det er ganske bra for å være en offensiv midtbanespiller. Bierim Dzemalli scoret 7 seriemål i fjor for Napoli, og Gökhan Inier scoret 6 seriemål i fjor, noe som er bra for Napoli. Valon Behrami blir nok en viktig spiller for Napoli i år, som i fjor. Jose Callejon har blitt hentet inn til Napoli og blir nok en viktig del av Napoli utover sesongen.

Angrepsrekken til Napoli er litt forandret fra i fjor. Toppscoreren Edinson Cavani har de mistet til Paris SG. Han scoret 29 seriemål i fjor for Napoli. Goran Pandev scoret 6 seriemål i fjor for Napoli, og er en spiller som må score flere mål i år, dersom Napoli skal ta andreplassen i Serie A. Men de har hentet en spiller som Gonzalo Higuain til klubben, noe som kan være en kjempesignering for Napoli. Det kan fort hende at Napoli nærmer seg Juventus utover sesongen, men de vil nok få det tøft med å nå helt opp til toppen.

Spillere inn: Armero, Mertens, Fernandez, Gargano, Callejon, Rafael, Albiol, Reina, Higuain

Spillere ut: Medina Miranda, Mazzarani, Santacroce, Mannini, Rolando, Rosati, El Kaddouri, Cavani, Chavez, De Sanctis, Santana

Napoli

Share