2. Plass i Bundesliga 2015/16: Wolfsburg

Wolfsburg hadde en sterk sesong i fjor. Wolfsburg endte opp som nummer to på tabellen, uansett om de endte ti poeng bak Bayern München i fjor. Spilte de fantastisk på hjemmebane mot Bayern München som fikk rundjuling. Wolfsburg vant kampen 4-1 mot Bayern München. Wolfsburg var god fremover i fjor der de banket inn totalt 72 seriemål på 34 seriekamper. Wolfsburg var sterk hjemme i fjor, og endte opp som nummer to på hjemme tabellen. Wolfsburg tok 43 poeng hjemme og hadde 13-4-0 på de 17 bortekampene. Wolfsburg avsluttet sesongen i fjor sterkt der de tok syv poeng på de siste tre kampene.

diego benaglioKeeperplassen til Wolfsburg er Diego Benaglio sin. Han spilte de fleste kampene i fjor for Wolfsburg, der han gjorde sakene sine veldig bra. Benaglio spilte 31 seriekamper for Wolfsburg i fjor og er kaptein for Wolfsburg. Benaglio har stått i mål for Wolfsburg siden 2008. Han har spilt totalt 224 seriekamper for Wolfsburg og har også 61 landskamper for Sveits. Max Grün fikk tre seriekamper i fjor for Wolfsburg og blir andrekeeper denne sesongen også.

Wolfsburg hadde mange forsvarspillere i fjor som bidro mye offensivt. Ricardo Rodriguez imponerte veldig med de 26 seriekampene han spilte. Han scoret totalt seks seriemål og la fire målgivendepasninger. Naldo er også en spiller som er kjent å score mye fra sin forsvarsposisjon. Naldo scoret hele syv seriemål i fjor, samtidig la han to målgivendepasninger. Timm Klose spilte ikke så voldsomt med kamper i fjor og det endte med at han fikk 12 kamper og et mål totalt. Robin Knoche er også en spiller som scoret bra med mål i fjor, han endte opp med to seriemål men fikk også 27 seriekamper.

luiz gustavoWolfsburg har en sterk midtbane, med mange gode navn som gjorde sakene sine godt i fjor. Luiz Gustavo var ikke god nok for Bayern München, og har vært en suksess i Wolfsburg. Gustavo spilte de fleste kampene i fjor for Wolfsburg, der det ble to scoringer på 31 seriekamper. Ulempen med Gustavo er alle de gule kortene i løpet av en sesong. Gustavo endte i fjor opp med elleve gule kort. Daniel Caligiuri hadde en sterk sesong for Wolfsburg han også. Han var mye involvert fremover på banen der han scoret syv seriemål og la tre målgivendepasninger. Wolfsburg hadde spillere som Ivan Perisic, Andre Schürrle og Kevin De Bruyne offensivt i fjor. Andre Schürrle spilte kun en halv sesong, der han scoret kun et mål, men la også to målgivendepasninger. Kevin De Bruyne var den beste spilleren for Wolfsburg i fjor. De Bruyne spilte alle kampene i fjor, det endte med ti mål totalt og hele 20 målgivendepasninger. Kevin De Bruyne var involvert i 30 av 72 seriemål i fjor for Wolfsburg, med å være sist eller nest sist på ballen. Ivan Perisic har mange landskamper for Kroatia, og hadde en god sesong med fem seriemål og fire målgivendepasninger på 25 seriekamper.

max kruseAngrepsplassen foran denne sesongen, kan bli enda mer interessant. Bas Dost hadde en sterk sesong i fjor der han spilte 21 seriekamper og banket inn totalt 16 seriemål. Bas Dost la også fire målgivendepasninger på de kampene. Niklas Bendtner ble andrespiss i fjor for Wolfsburg, men det spørs om han blir det denne sesongen. Bendtner spilte 18 seriekamper i fjor, men det ble kun med en scoring totalt. Max Kruse har signert for Wolfsburg denne sesongen, og det kan bli interessant å følge han denne sesongen. Mac Kruse spilte i Borussia Mönchengladbach fra 2013 til 2015. Der ble det 66 seriekamper og 23 seriemål totalt. Max Kruse har også landskamper for Tyskland. Han har 13 landskamper og tre landslagsmål for Tyskland.

Dieter Hecking har vært en aktiv manager så langt i karrieren sin. Begynte i Verl i 2000. Der det ikke gikk så altfor bra. Prøvde seg deretter i klubber som Lübeck og Alemannia Aachen. Han ble manager for Hannover i 2006 sesongen, da var han i Hannover helt til august 2009. I Nürnberg var han også i tre sesonger, men det er i Wolfsburg suksessen har kommet for fullt. Han ble manager i Wolfsburg 22. Desember 2012 og har siden da fått Wolfsburg bedre og bedre. Seiersprosenten i Wolfsburg for Dieter Hecking er på 53,64.

Spillere inn: Carlos Ascues, Francisco Rodriguez, Max Kruse, Koen Casteels

Spillere ut: Xizhe Zhang

kevin de bruyneVi tror at Kevin De Bruyne blir den viktigste spillerne for Wolfsburg denne sesongen. Han var soleklart det i fjor og vil være det i år også. Chelsea ville ikke ha Kevin De Bruyne som har blomstret opp for fullt i Wolfsburg. Kevin De Bruyne var involvert i alt fremover i fjor og scoret og la mange målgivendepasninger. Kevin De Bruyne har blitt en ettertraktet mann etter den sesongen han hadde i fjor for Wolfsburg.

Vi tror at Wolfsburg skal få en god sesong i år også. Wolfsburg imponerte voldsomt i fjor da de ble nummer to på tabellen. Wolfsburg har skaffet seg Max Kruse som kan bli spennende denne sesongen. Vi tipper derfor at Wolfsburg blir nummer 2 denne sesongen bak Bayern München.

Share