2. Chelsea

Chelsea endte i fjor som nummer 3 på tabellen. Chelsea startet sesongen med å ha Roberto Di Matteo som manager, han fikk sparken siden ikke Chelsea kom seg videre i Champions League. Rafa Benitez tok over etter Roberto Di Matteo noe som ikke ble godt likt i Chelsea. Rafa Benitez skulle bare være der ut sesongen, og klarte å vinne Europa League for Chelsea. Nå har de ansatt en ny manager nemlig Jose Mourinho.

Petr Cech i mål kommer nok Jose Mourinho å like i dette Chelsealaget. Samtidig har de signert en god andrekeeper for dette Chelsealaget. Mark Schwarzer er nemlig klar for Chelsea. Han kommer nok til å være andrekeeper for Chelsea denne sesongen. Tror faktisk at Mark Schwarzer kan utfordre Petr Cech også om keeperplassen i Chelsea. Ross Turnbull og Hilario er frigitt fra Chelsea.

Chelsea stiller med samme forsvar som i fjor. John Terry scoret hele 4 seriemål i fjor for Chelsea, noe som er utrolig bra når du er midtstopper på Chelsea. Gary Cahill og David Luiz scoret også en god del mål for Chelsea som spiller baki forsvaret. De scoret to mål hver for Chelsea i fjor. Den mest målfarlige spilleren i Chelsea baki forsvaret er spilleren Branislav Ivanovic. I fjor scoret han 5 seriemål for Chelsea. Han er utrolig god bakover, samtidig er han utrolig god fremover å kan å score mål for Chelsea.

Midtbanen til Chelsea er jo utrolig god, samtidig har de fått lånt ut litt spillere. Oriol Romeu har dratt på lån til Valencia, for å få spille litt førstelagsfotball. Marko Marin er sendt til Sevilla på lån for å få litt førstelagsfotball der. Florent Malouda ble frigitt fra Chelsea å kan finne seg ny klubb, som han allerede har gjort. Yossi Benayoun ble også frigitt fra Chelsea. Samtidig har Chelsea hentet inn en spiller på kant som André Schürrle. Frank Lampard scoret hele 15 seriemål for Chelsea i fjor fra sin midtbaneposisjon noe som er utrolig imponerende. Juan Mata scoret 12 seriemål for Chelsea i fjor noe som også var veldig bra for Chelsea sin del.

Spissplassen i år ville nok Jose Mourinho gi til Demba Ba. Han scoret 2 seriemål for Chelsea i fjor da han kom til klubben i januar. Romelu Lukaku var vel den som presterte best og han var ute på lån til West Bromwich, der han klarte å score 17 seriemål. Fernando Torres stoppet på 8 seriemål i fjor, noe som er 2 mer mål enn i fjor. Fremgang for spanjolen også. Samtidig vil Jose Mourinho ha Wayne Rooney til klubben.

Spillere inn: André Schürrle, Marco van Ginkel, Mark Schwarzer

Spillere ut: Yossi Benayoun, Paulo Ferreira, Florent Malouda, Hilario, Ross Turnbull, Jeffrey Bruma, Marko Marin(lån), Patrick van Aanholt(lån), Florent Malouda, Oriol Romeu(lån)

Chelsea

Share