19. Real Valladolid

Real Valladolid endte i fjor som nummer 14 på tabellen. Real Valladolid tror jeg nok kommer til å slite litt mer i år enn de gjorde i fjor. Tror nok at Real Valladolid blir nummer 19 i årets sesong. Da rykker Real Valladolid ned til andre nivå i Spania. Juan Ignacio Martinez har vært manager for Real Valladolid ikke så veldig lenge. Han tok over i 2013 i år, og får sitt første år som manager for Real Valladolid.

Jaime Jiménez Merlo blir nok førstekeeper for Real Valladolid i årets sesong. Han har spilt for Real Valladolid siden 2011. Han har stått 56 kamper for Real Valladolid og har ikke scoret noen mål for Real Valladolid. Han er en god keeper og blir nok førstekeeper for Real Valladolid. Diego Marino er en nysignering for Real Valladolid. Han er bare 23 år gammel, men han er en god keeper som kan utfordre Jaime Jiménez Merlo om førstekeeperplassen. Han blir nok andrekeeper, men er bra med konkurranse om keeperplassen.

Antonio Rukavina kom til Real Valladolid i 2012 og fikk 36 seriekamper i fjor og scoret 1 mål for Real Valladolid. Han er en solid spiller og er en viktig lagspiller for dette Real Valladolidlaget. Marc Valiente kom til Real Valladolid i 2010, og han har fått en god del kamper for Real Valladolid i den perioden. Han har spilt 85 seriekamper for Real Valladolid. Samtidig har han scoret 2 mål for Real Valladolid. Zakarya Bergdich er en ny mann i Real Valladolid sin tropp, kan bli interessant å følge han i årets sesong i Real Valladolid.

Patrick Ebert er en utrolig viktig spiller for dette Real Valladolidlaget. Han scoret 6 seriemål i fjor for Real Valladolid og kan være en spiller som kan gjøre utrolig bra på midtbanen for dette Real Valladolidlaget. Javier Baraja er kaptein for Real Valladolid, han har spilt 185 kamper for Real Valladolid, samtidig har han scoret 4 mål. Et av de kom i fjor for Real Valladolid. Javier Baraja blir snart 33 år gammel, og har begynt å blitt gammel. Oscar Gonzalez scoret 12 seriemål i fjoårssesongen, og ble toppscorer for dette Real Valladolidlaget.

Spissplassen må være den plassen Real Valladolid er sterkest. De har mange gode angrepsspillere. Manucho var i en periode i Manchester United, der han ikke utrolig lite spilletid, nå spiller han for Real Valladolid å noterte seg for 8 seriemål i fjorårssesongen. Javi Guerra er en spiller som også scoret 8 seriemål i fjor for dette Real Valladolidlaget.

Spillere inn: Osorio Bortello, Diego Marino, Garcia, Lazaro
Spillere ut: Hernandez, Balenziaga, Omar Ramos, Sereno, Neira

Real Valladolid

Share