19. plass i Serie-A: Bologna

Bologna endte i fjor som nummer 13 på tabellen, og vi tror Bologna kommer til å slite i årets sesong. Vårt tips er at Bologna ender som nummer 19 på tabellen. Det kan likevel bli spennende å følge klubben utover sesongen. Stefano Pioli har vært manager for Bologna i 2 år. Han er inne i sitt tredje år som manager i Bologna, så da kan det bli interessant å følge hvordan det går med han som manager og Bologna som klubb i år.

Gianluca Curci er hentet inn fra Roma til Bologna. Han var på utlån i fjor også i Bologna, og da fikk han spille 14 seriekamper for Bologna. Federico Agliardi er også en keeper som Bologna har. Han har spilt 10 kamper siden 2011. Dejan Stojanovic har spilt 4 kamper for Bologna. Keeperplassen er det nok Gianluca Curci som får denne sesongen. Federico Agilardi blir mest sannsynlig andrekeeper for Bologna denne sesongen, mens vi tipper at Dejan Stojanovic blir tredjekeeper for dette året.  s

Forsvarsplassen til Bologna blir veldig gøy å se på. De har en svenske bak i forsvaret sitt. Mikael Antonsson er forsvarsspiller for Bologna, og han har vært i klubben siden 2011. Han har spilt 55 seriekamper for Bologna, samtidig har han ikke scoret mål for klubben enda. Frederik Sørensen er også en fra Skandinavia som er i forsvaret til Bologna. Han er dansk, og han er en god spiller og spilte 27 kamper i fjor for Bologna og scoret 2 mål i fjorårets sesong for Bologna.

Midtbanen til Bologna har 9 spillere. Bologna sin midtbane må nok være veldig sentral om det skal gå bra i årets sesong. Bologna er jo en klubb, med mange gode spillere, men vi tror at det kan bli vanskelig for klubben i årets sesong. Francesco Della Rocca har vært i Bologna siden 2005 men har bare fått til sammen 36 kamper. Han har vært utlånt til mange forskjellige klubber.

Angrepsrekken til Bologna kan bli utrolig gøy å følge i år. Bologna har noen spillere som virkelig kan å score mål. Alessandro Diamanti er kaptein for laget, men han scoret samtidig 7 seriemål forrige sesong. Rolando Bianchi og Robert Acquafresca er to spisser som er ny i klubben, noe som kan være interessant å følge i Bologna. Alle de må prestere om de skal berge seg, men de kan samtidig komme høyt oppe om alle sammen presterer godt for klubben.

Spillere inn: Yasien, Acquafresca, Bandini, Romano, Alibec, Bianchi
Spillere ut: Djokovic, Marchi, Gabbiadini, Senese, Verrati

Bologna

Share