18. Stoke

Stoke var utrolige dårlige i store perioder på slutten av sesongen i fjor, og endte i fjor som nummer 13. Stoke har brukt utrolig mye penger de siste årene, men har ikke fått noen gode plasseringer i serien. Tony Pulis fikk sparken etter sesongen i fjor og det kom inn en ny manager for Stoke sin del. Mark Hughes er ny manager i Stoke, så det kan bli interessant å følge han, men tror han kommer til å få en kjempetøff sesong i Premier League med dette Stokelaget.

Keeperplassen til Stoke tilhører garantert Asmir Begovic. Han er en fantastisk keeper, og er nok en av Premier Leagues beste keepere. Asmir Begovic er en utrolig viktig lagspiller for dette Stokelaget og han har blitt mange ganger linket bort til andre store klubber i England. Jack Butland er andrekeeper for dette Stokelaget, han er en kjempegod keeper, og han er nesten for god til å være andrekeeper for en slik klubb som Stoke. Men han er ung enda da, så kan hende at han tar sakte men sikkert over etter hvert også drar Begovic til en større klubb etter hvert.

Forsvaret til Stoke blir det alltid interessant å se på. Ryan Shawcross er midtstopperen til Stoke og blir nok en utrolig viktig spiller for dette Stokelaget i årets sesong også. Roberth Huth har de også en kjempegod midtstopper som også kan brukes til å være back for dette Stokelaget. Robert Huth bruker vanligvis å score en del mål for Stoke i løpet av sesongen, men i fjor så scoret han veldig få mål for Stoke i Premier League. I fjor ble det bare en scoring i serien for Robert Huth. Stoke har ikke noe spesiell bred stall baki forsvaret sitt. De har ikke så alt for mye å velge mellom.

Charlie Adam scoret 3 seriemål i fjor for Stoke, noe som egentlig er litt lite for å være Charlie Adam, han er en god fotballspiller, med et ganske så bra toppnivå. Så han må nok prestere bedre om Stoke skal ta en del poeng i løpet av sesongen. Michael Kightly er også en viktig spiller for Stoke. Scoret tre mål i fjor for Stoke, og blir nok litt mer viktig i år, bør vel også score litt flere han også.

Angrepsrekken til Stoke ser ganske så interessant ut. Peter Crouch er en utrolig god spiss på sitt beste. I fjor scoret han 7 seriemål, mens Jonathan Walters scoret 8 seriemål i fjor for Stoke. Cameron Jerome noterte seg i fjor for 3 seriemål for Stoke, noe som også er litt lite for å være spiss for en klubb i Premier League.

Spillere inn: Erik Pieters, Marc Muniesa

Spillere ut: Dean Whitehead, Carlo Nash, Matthew Upson, Rory Delap, Matthew Lund, Mamady Sidibe, Michael Owen

Stoke

Share