18. plass i Serie A: Verona

Verona endte som nummer 2 i Serie B. Vi tror at Verona går rett ned igjen til Serie B. De blir nok nummer 18 i årets sesong i Serie A. Det er ikke lett å komme opp fra Serie B til Serie A, og de kommer nok til å slite med å holde seg i årets sesong. Andrea Mandorlini har vært manager for Verona i 3 år. Han blir nok en viktig mann for dette Verona-laget siden han har vært manager for klubben i 3 år, og skal inn i sitt 4 år som manager for Verona.

Verona har to keepere i troppen sin, og det kan bli interessant å se hvem av de to keeperne som får være førstekeeper i årets sesong. Rafael har spilt 107 kamper for Verona og er nok den keeperen som får keeperplassen denne sesongen. Andrekeeperen denne sesongen blir nok Nicolas i år. Merkelig at ikke Verona henter inn en keeper til. De bør ha tre keepere i troppen med tanke på skader. Dersom de får en skade på en keeper har du bare en.Da er det mulig at de må hente opp en fra ungdomsakademiet, og det kan bli interessant å følge med på.

Kapteinen til Verona spiller i den bakre firer. Domenico Maietta er kaptein for Verona. Han er en viktig spiller for dette Verona-laget. Domenico Maietta har spilt 53 seriekamper for Verona og har scoret 3 seriemål for laget, han er den store lederen i Verona-laget. Vangelios Moras spilte 33 seriekamper og 1 seriemål for Verona i forrige sesong. Verona slapp inn bare 32 seriemål i fjor på 42 seriekamper, noe som er utrolig bra for å være Verona.

Verona har 8 midtbanespillere, noe som er en fordel. De har god bredde i troppen sin. Verona har lånt en del spillere fra andre klubber, for å få fullt opp troppen sin litt mer. De har lånt Simon Lacer fra Albionoleffe, samtidig har de fått lånt Ezequiel Cirigliano fra River Plate. Men de har lånt mest folk til å ha i forsvaret, det er tre andre. Jacopo Sala er en ny spiller i denne klubben, og det kan bli interessant å følge han i årets sesong.

Angrepsrekken til Verona er også ganske god. Verona har 7 angrepsspillere i troppen, noe som fører til at de har mer enn nok på topp i år. Dersom de får noen skader, så har de mange nok spisser til å gjøre en forskjell. Verona scoret 68 seriemål i fjor på 42 seriekamper i Serie B.

Spillere inn: Agostini, Arzamendia, Verdun, Donati, Gonzalez, Toni, Albertazzi, Cirigliano, Jankovic, Sala, Charalampos

Spillere ut: Tozzo, Ceccarelli, Huston, Corrozza, Calvano

Verona

Share