18. Braunschweig

Braunschweig er klar for Bundesligaen. Etter at de ble nummer 2 i 2. Bundesliga i fjor. Hertha Berlin var suverene vinnere, mens Braunschweig klarte å bli nummer 2 å tok turen opp til Bundesligaen sammen med Hertha Berlin. Torsten Lieberknecht har vært manager for Braunschweig i 5 år. For hans sin del skulle nok Braunschweig klart å berge sin første sesong oppe. Men tror fort det kan bli ganske så tungt for dette Braunschweiglaget. Tror det fort ender med nedrykk for de denne sesongen.

Braunschweig har to keepere i troppen. Begge to har fått ganske så mange kamper. Daniel Davari har spilt 63 seriekamper for Braunschweig, mens Marjan Petkovic har spilt 82 seriekamper for Braunschweig. Hvis begge keeperne er jevngode kan det bli utrolig gøy å følge disse to. Håper på en skikkelig keeperduell egentlig der begge to kan presse hverandre til å bare bli bedre og bedre. Viktig med god konkurranse blant gode målvakter.

De to som må ta ansvar baki forsvaret er nok spillere som Deniz Dogan som har spilt 176 seriekamper for Braunschweig samtidig er det nok en spiller med navn Ken Reichel som har spilt 145 seriekamper for Braunschweig. Deniz Dogan kan også score mål fra sin forsvarsposisjon. Han har scoret 12 seriemål for Braunschweig på 176 seriekamper.

Midtbanen må vi tok trekke fram Omar Elabdellaoui som spilte på Manchester City, men ble utlånt til Braunschweig. Fikk spille bra med kamper der og bestemte seg for å skrive under en kontrakt med dem. Omar Elabdellaoui fikk spille 14 seriekamper for dem i fjor. Han var også en sentral spiller under U21 EM tidligere i år for Norge. Det endte tilslutt med bronsemedalje til de norske U21-guttene. De viktigste spillerne som blir sentral for laget på midtbanen blir nok spillere som Mirko Boland som har spilt 152 seriekamper for Braunschweig og scoret 14 seriemål, mens en spiller som Marc Pfitzner står med 152 seriekamper og 10 seriemål for Braunschweig.

Angrepsrekken til Braunschweig blir også interessant å følge. De har en spiss som er kaptein på laget. Dennis Kruppke er kaptein på Braunschweig. Han har spilt 164 seriekamper og scoret 58 seriemål for Braunschweig. Mens de har en annen mann også på topp med navn Domi Kumbela han har spilt 116 seriekamper for Braunschweig og scoret 53 seriemål for Braunschweig. Samtidig er det hentet inn noen gode angripere slik som skal gjøre det mer konkurransevennlig på topp. Noe som kan bli utrolig interessant med dette Braunschweiglaget i år.

Braunschweig

Share