17. plass i Premier League: Leicester

Leicester hadde en solid sesong i fjor i Championsship. De vant ligaen suverent og er klare for Premier League igjen. Leicester hadde mange målscorere i fjor i Championsship og er det laget som lettest kan klare å holde seg i årets sesong i Premier League mener vi. Nigel Pearson har vært manager i Leicester helt tilbake til 2011. Han har laget et solid lag som fort kan være med å gjøre at det blir en god Premier Leaguesesong på de. Leicester har vært smart på overgangsvinduet foreløpig og har hentet inn en del smarte eldre spillere med erfaring i Premier League.

Kasper Schmeichel er visekaptein for Leicester og har gjort en strålende jobb i Leicester. I fjor hadde han en solid sesong for Leicester og vi må ikke glemme at han er fremdeles en ung keeper som har en lang keeperkarriere foran seg på et ganske så bra nivå. Han er sønnen til Peter Schmeichel og kan fort oppnå samme suksess som sin far gjorde i Manchester United og Manchester City. De har hentet inn en keeper fra Charlton slik at de har tre keepere i stallen, de har også Conrad Logan som keeper i klubben enda.

Ritchie De Laet spilte tidligere på Manchester United og har vært en viktig spiller for Leicester. Ritchie De Laet scoret to mål i fjor for Leicester. Ritchie De Laet spiller høyreback og er en solid høyreback. Paul Konchesky spiller venstreback for Leicester og har tidligere spilt for Liverpool, der ble det ingen suksess. Men det har blitt skikkelig suksess i Leicester. Leicester har en god back på hver side som kan gjøre mye forskjellig. Matthew Upson er hentet som midtstopper til Leicester og det kan være en sterk signering for Leicester som trenger en spiller som kan rydde godt baki forsvaret i år siden de er nyopprykket. Wes Morgan er klubbkaptein for Leicester å han må stå fram i forsvaret å vise ansvar dette året og det kommer han til å gjøre bra.

Midtbanen har også blitt forsterket siden Marc Albrighton har kommet til klubben fra Aston Villa. Han er en spiller som kan få til mye for Leicester i år, og er en spiller med en del erfaring på det øverste nivået noe som kan hjelpe Leicester. Daniel Drinkwater scoret 7 seriemål i fjor i Championsship og er en spiller som kan få til mye i år for Leicester på midtbanen, god spiller som må bidra. Andy King scoret 4 seriemål i fjor for Leicester, blir interessant å følge han også denne sesongen. Lloyd Dyer gikk gratis fra Leicester til Watford og noterte seg i fjor for syv seriemål for Leicester, det blir nok en sesong for han i Championsship for Watford.

Angrepsvåpenet til Leicester i år er sterkt. David Nugent ble toppscorer i fjor for Leicester med hele 20 seriemål mange av de scoringene kom på straffespark, men han er en spiller med høyt potensial og som kan score mange mål i Premier League denne sesongen. Jamie Vardy hadde en god sesong han også for Leicester i fjor, han noterte seg for 16 seriemål for Leicester i fjor. Gary Taylor-Fletcher scoret 3 seriemål i fjor for Leicester, og han har også tidligere erfaring fra Premier League da han spilte for Blackpool. Leonardo Ulloa har vært i mange klubber, men på sitt beste er han en spiller som kan sørge for bra med scoringer for et lag som Leicester, hvis han er på sitt beste kan han fort få en god del spilletid for Leicester også denne sesongen, og han er en spiller som kan notere seg for 10 scoringer hvis han har en maks sesong i Premier League.

Vårt tips for denne sesongen er at Leicester kommer til å klare seg. Vi tipper at Leicester ender som nummer 17 på tabellen og at de blir det nest beste laget som rykket opp fra Championsship. Marc Albrighton og Matthew Upson kommer til å få gjennombrudd i Leicester-trøya.

Spillere inn: Matthew Upson, Jack Barmby, Marc Albrighton, Ben Hamer, Louis Rowley (lån), Leonardo Ulloa
Spillere ut: Zak Whitbread, Lloyd Dyer, George Taft, Neil Danns , Paul Gallagher (lån)

 

Share