17. Celta de Vigo

Celta de Vigo berget seg hårfint i fjor i La Liga. De endte på 17. Plass og berget plassen i siste runde av La Liga. Celta de Vigo kommer nok til å slite en god del i år også. De har mistet et spiller som lago Aspas som scoret 12 seriemål i fjor for Celta de Vigo. Tipper Celta de Vigo berger seg i årets sesong også. Tror de ender opp som nummer 17 i årets sesong også. Celta de Vigo har samtidig fått ny manager. Luis Enrique Martinez Garcia er den nye manageren for Celta de Vigo. Han kommer til å ha en ganske ok sesong for Celta de Vigo i år, men må nok satse på å berge de i årets sesong.

Sergio Alvarez Conde blir nok førstekeeper for Celta de Vigo i årets sesong, han er en god keeper, og blir nok en solid keeper i årets sesong for Celta de Vigo. Han har stått i mål for Celta de Vigo i 22 kamper, får håpe at han får noen flere kamper i årets sesong. Yoel Rodriguez Oterino blir nok andrekeeper tror jeg, men han kan fort bli førstekeeper også for Celta de Vigo. Han er en solid keeper, samtidig har han spilt 20 kamper mer enn Sergio Alvarez Conde. Ruben Blanco er nok tredjekeeper for dette Celta de Vigolaget, han er en god keeper, og de har bra bredde på keeperplassen i Celta de Vigo.

Andreu Fontas har signert for Celta de Vigo i år. Han er en solid forsvarsspiller, han er en god spiller og kommer nok til å få mye spilletid i Celta de Vigo, han fikk 8 kamper for Barcelona, men slo ikke til der, så derfor dro han til Celta de Vigo. Andres Tunez har spilt i Celta de Vigo, han har spilt 82 kamper for Celta de Vigo, og han har samtidig scoret 3 seriemål for Celta de Vigo.

Borja Oubina har spilt for Celta de Vigo i mange år, og er nok en spiller som man kan kalle er lojal til sin klubb, det finnes noen av dem enda, men det er ganske få som er så lojal til klubbene sine for tiden. Han har spilt 181 kamper for Celta de Vigo og han har scoret 6 seriemål for Celta de Vigo. Han spiller defensivt på midtbanen og er nok en spiller som kommer til å bidra utrolig mye fremover i årets sesong. Rafinha er på lån fra Barcelona til Celta de Vigo, og han kan jo bli utrolig interessant å følge i årets sesong for Celta de Vigo.

Mario Bermejo scoret 5 seriemål i fjor for Celta de Vigo og er nok en spiller som må gjøre en solid sesong for Celta de Vigo i årets sesong. lago Aspas har de mistet til Liverpool og det er nok andre spillere som må gjøre en solid innsats for at Celta de Vigo skal holde plassen i årets sesong i La Liga.

Spillere inn: Javi Rey, Rafinha(lån), Borja Iglesias, Jota Peleteiro, Yoel
Spillere ut: Victor Vazquez, Roberto Lago, lago Aspas, Javi Varras, Dani Abalo

Celta Vigo

Share