17. Cardiff

Cardiff var suverene i Championship i fjor. De vant serien med 8 poeng foran Hull. Cardiff er lag nummer 2 som kommer opp av lag fra Wales. Swansea var det første, mens Cardiff blir det andre. Malky Mackay er manager for Cardiff og det har han vært siden juni 2011. Dette er hans tredje år som manager for Cardiff. Tror fort at Cardiff kan berge seg i årets sesong i Premier League.

David Marshall er vel førstekeeper for Cardiff. Mens Joe Lewis er nok andrekeeper for Cardiff. David Marshall har vært i Cardiff siden 2009. Dette blir hans femte sesong i Cardiff. Han er en utrolig god keeper, og det er nok han som må hjelpe Cardiff for å holde plassen. Cardiff trenger en solid og god spiller som kan holde nullen, så han kan være en utrolig viktig spiller for dette Cardifflaget. Joe Lewis kom til Cardiff i fjor, men fikk ikke spille en eneste kamp i fjor. Venter fremdeles på sin debut som keeper for Cardiff.

Mark Hudson er nok en av de viktigste i forsvaret, han er lederen, han er kapteinen. Han har spilt 143 seriekamper for Cardiff, samtidig har han scoret 11 seriemål for Cardiff. Han er 31 år gammel og har mange år med rutine som toppfotballspillere også. Andrew Taylor også er en viktig spiller for dette Cardifflaget. Han er 26 år gammel. Men han vil nok være nyttig for Cardiff i år. Steven Caulker har kommet til Cardiff å nå blir forsvaret til Cardiff enda sterkere.

Tommy Smith har kommet seg til Cardiff. Spilte tidligere for QPR som han ikke ble så mye brukt på slutten før han dro. Tommy Smith er en midtbanespiller som kan å score mål. Cardiff får håpe at han klarer å score mye igjen. Han er en utrolig god spiller som fremdeles har mye å gå på. Craig Noone spilte 32 seriekamper i fjor for Cardiff og scoret 7 seriemål for Cardiff. Tror han også kan være en utrolig viktig spiller for Cardiff i år.

Andreas Cornelius er hentet inn for Cardiff. Han spilte i fjor for FC København. Der spilte han 34 seriekamper og scoret 18 seriemål. Er bare 20 år gammel, men er nok en kjempegod spiss som er vits å satse på i en klubb som Cardiff. Craig Bellamy spilte 30 seriekamper i fjor for Cardiff og scoret 4 seriemål. Han er en utrolig viktig spiller å ha med seg. Han har erfaringen av å være i Premier League. Fraizer Campbell står med 12 seriekamper og 7 seriemål, han blir nok en utrolig viktig spiller.

Spillere inn: Andreas Cornelius, John Brayford, Steven Caulker

Spillere ut: Stephen McPhail, Heidar Helguson, Nat Jarvis

Cardiff City

Share