16. Villarreal

Villarreal endte i fjor som nummer 2 i Segunda Division. De endte bak et lag som Elche. Men de har vært i La Liga i mange år, og er et ganske så godt lag. De har vært langt oppe i mange år, men har hatt en dårlig kurve siste åra. Villarreal kommer nok til å holde seg i årets sesong i La Liga. Tipper Villarreal ender tilslutt som nummer 16 på tabellen i La Liga. Marcelino Garcia Toral ble manager for Villarreal nå nylig, og skal lede Villarreal for første gang i La Liga. Kan bli interessant å følge Villarreal i årets sesong.

Sergio Asenjo er på utlån fra Atletico Madrid til Villarreal og jeg tror nok at han kommer til å få utrolig mye spilletid i Villarreal. Han blir nok førstekeeper i årets sesong for Villarreal. Han er en spiller som alle trodde skulle få en kjempestor karriere, men har kommet litt i skyggen i Atletico Madridtrøya. Juan Carlos var i Elche i 2011/12 sesongen, der han fikk spille en del kamper, men i Villarreal kan det fort skje at han ender opp med å være andrekeeper i klubben. Han er en spiller som kommer til å sitte på benken.

Mario Gaspar Perez har vært i Villarreal siden 2010. Han har spilt 71 kamper for Villarreal og scoret 1 mål for Villarreal på den tiden. Mateo Musacchio er en spiller som kommer til å være utrolig viktig for dette Villarreallaget. Han har spilt 107 kamper for Villarreal samtidig har han scoret 2 seriemål for Villarreal. Samtidig har Villarreal hentet inn to spillere til klubben som spiller i forsvaret til Villarreal.

Bruno Soriano er kaptein for Villarreal og har vært i klubben siden 2006. Han har vært i klubben i hele 7 sesonger nå, og skal inn i sitt åttende sesong for Villarreal. Han har spilt 192 kamper for Villarreal og scoret 7 mål for Villarreal. Samtidig har han fått noen landskamper for Spania. Han har fått 4 landskamper for Spania, men fremdeles ikke scoret for det Spanskelandslaget. Cani er en utrolig viktig spiller for dette Villarreallaget han også. Han har spilt hele 224 kamper for Villarreal samtidig har han scoret 20 mål for Villarreal. Han har vært i klubben i 7 år, og er også inne i sitt åttende år for Villarreal. Giovani dos Santos er en viktig spiller for dette Villarreallaget, og kommer nok til å hjelpe utrolig godt på Villarreal.

Ikechukwu Uche blir nok en spiller som er utrolig viktig for Villarreal denne sesongen. Han har spilt 32 kamper for Villarreal samtidig har han scoret 14 seriemål for Villarreal. Jonathan Pereira Rodriguez spilte 17 kamper for Villarreal i fjor og scoret 5 ganger for Villarreal, kan blir utrolig interessant å følge han i årets sesong for Villarreal.

Spillere inn: Sergio Asenjo(lån), Giovani dos Santos, Pina, Jokic

Spillere ut: Joselu, Mellberg, Savall, Jorge, Gerard Bordas

Villareal

Share