16. plass i Serie A: Torino

Torino endte i fjor som nummer 16 i fjor i Serie A. Vårt tips i år er at Torino kommer på samme plassering. Torino og Juventus er i hver sin ende i Serie A. Juventus kjemper om titler hver år, mens Torino prøver å berge seg i løpet av sesongen. Giampiero Ventura har vært manager for Torino i to år. Dette blir hans tredje år hvor han er manager i Torino.

Lys Gomis og Daniele Padelli er de eneste to keeperne Torino har. Det som blir litt interessant å følge er om hvem av disse som får være førstekeeper for Torino. Begge to har fått minimalt med kamper for Torino. Men vi tror at Daniele Padelli blir førstekeeper for Torino i årets sesong. Mens Lys Gomis ender opp som andrekeeper for Torino. Utrolig viktig at keeperne til Torino får en god start sesongen.

Danilo D´Ambrosio har spilt i Torino siden 2010 og har spilt 92 seriekamper for klubben, samtidig har han 8 seriemål for Torino. Matteo Darmian har spilt i Torino siden 2011 og har spilt 63 seriekamper for Torino. Han har samtidig scoret 1 seriemål for Torino. Kamil Glik er kaptein for Torino-laget. Han er en viktig spiller for dette laget, og må nok stå fram som en viktig mann om Torino skal klare å holde plassen i Serie A. Kamil Glik har spilt 49 seriekamper og har scoret 3 seriemål så langt i Torino.

Alessio Cerci scoret 8 seriemål for Torino i fjor, han var en viktig spiller i fjor for Torino, og blir nok det samme i år også. Han er en spiller som Torino må ha gjennom en hel sesong om de skal berge seg, i alle fall i store deler av sesongen. Cerci er den spilleren fra midten som sannsynligvis scorer mest mål. Alexander Farnerud spiller på Torino. Han er svensk, og har fått 8 landskamper for Sverige og har så langt scoret 2 landslagsmål. Matteo Brighi scoret 2 seriemål i fjor for Torino og er en sentral spiller for dette Torino-laget.

Paulo Barreto scoret 3 seriemål for Torino i fjor. Det kan bli spennende å se hvordan Torino blir fremover i år. Torino scoret 46 seriemål i fjorårets Serie A. Det blir gøy å  å se hvor mange mål Torino scorer denne sesongen, de vil nok slite en del i forskjell til i fjor da de noterte seg for hele 46 seriemål. Bianchi ble frigitt fra sin kontrakt med Torino, og han scoret 11 seriemål i fjor for Torino.

Spillere inn: Padelli, Bellomo, Bovo, Moretti, El Kaddouri, Immobile, Maksimovic
Spillere ut: Bakic, Gomis, Bianchi, Suciu, Ogbonna, Stevanovic, Diop

Torino

Share