16. plass i Premier League: Aston Villa

Aston Villa har ikke hatt noen gode sesonger de siste årene, de to siste årene under Paul Lambert. I fjor endte Aston Villa opp på en 15. Plass og Paul Lambert sa det greit selv at hvis det ble nok en slik sesong vet han at han får sparken, dette året må det skje noe, de må komme seg opp fra nedrykksstriden å kjempe enda høyere på tabellen. Aston Villa har skuffet etter noen gode år der de kjempet om 6-7 plass hver eneste sesong. Aston Villa har vært litt smart på overgangsvinduet dette året. De har hentet inn litt mer rutine i laget, slik at de har mer å stille opp med, slik at de ikke har bare unggutter på laget sitt.

Brad Guzan har vært fantastisk for Aston Villa de siste årene som keeper og er nok et soleklart førstevalg i mål for Aston Villa. Han har blitt en keeper som har vokst i Aston Villa å kan fort bli en keeper enda som kommer til å bli enda bedre. Shay Given og Jed Steer blir andre og tredjekeeper for Aston Villa. Shay Given begynner å dra på årene, og er vel inne i sine siste år som keeper på toppnivå.

Antonio Luna scoret et mål i fjor for Aston Villa og blir en spiller som blir viktig for Aston Villa også dette året. Men den viktigste spilleren for Aston Villa bak i forsvaret er Ron Vlaar var sentral i VM for Nederland som tok bronse, bommet på straffe mot Argentina i straffesparkkonkurransen som gjorde slik at Nederland måtte ta til takke med bronsefinale mot Brasil som de vant greit 0-3. Aston Villa har forsterket seg bakover på banen også. Alan Hutton har kommet til Aston Villa og det er også Philippe Senderos som kom fra Valencia og til Aston Villa. Kan bli et sterkt forsvar som Aston Villa kan få om de får det til å funke. Kieran Richardson er hentet inn for å spille venstreback eller venstrekant for Aston Villa dette året og det kan være en god signering for Aston Villa. Aly Cissokho er hentet inn til Aston Villa for å gjøre en god innsats han er en spiller som har vært god i Valencia og i fjor var han utlånt til Liverpool, der han ikke fikk så alt for mange kamper.

Leandro Bacuna scoret fem seriemål i fjor for Aston Villa og han er en spiller som fort også kan score flere mål i løpet av en sesong. Charles N´Zogbia må komme seg på samme nivå når han var på Wigan for noen år tilbake om han kan hjelpe å bidra for Aston Villa og det er ingen umulighet at han kan gjøre det, men det er viktig at allerede det skjer i år for Aston Villa. Fabian Delph har vært en viktig spiller sentralt på midtbanen til Aston Villa og han noterte seg i fjor for 3 scoringer og en spiller som Ashley Westwood vil være viktig for dette Aston Villa-laget. Han scoret også 3 seriemål i fjor for Aston Villa. Aston Villa har samtidig hentet en rutinert spiller i Joe Cole som kan være en spiller som får en ny vår i Aston Villa, fikk lite spilletid i West Ham, kanskje Aston Villa er klubben som kan hjelpe han til å komme til gamle høyder igjen.

Gabriel Agbonlahor noterte seg i fjor for 4 seriemål for Aston Villa å skuffet nok litt i fjor igjen. Andreas Weimann noterte seg for 5 scoringer i fjor for Aston Villa og de to spillerne må score enda flere mål om de skal bidra slik at Aston Villa kan komme seg høyere på tabellen. Christian Benteke hadde et litt skuffende år i fjor der han bare scoret 10 mål for Aston Villa, ble skadet i slutten på sesongen, men han er en sentral spiller for Aston Villa å må nok komme seg opp på 15-20 seriemål igjen for å bidra for at Aston Villa skal klare å kjempe høyere oppe på tabellen, som de fort kan gjøre.

Vårt tips for denne sesongen for Aston Villa er at de får et tøft. Aston Villa ender opp rundt der de gjorde i fjor, noe som blir en 16. Plass på Aston Villa denne sesongen. Kieran Richardson og Joe Cole er de to spillerne som kommer til å få en kjempestart i Aston Villa og som kommer til å bidra for at Aston Villa kommer høyt oppe på tabellen denne sesongen.

Spillere inn: Kieran Richardson, Joe Cole, Philippe Senderos, Isaac Nehemie, Tom Leggett, Aly Cissokho
Spillere ut: Nicklas Helenius (lån), Jordan Bowery, Marc Albrighton, Yacouba Sylla (lån), Nathan Delfouneso

 

Share