16. Hertha Berlin

Hertha Berlin vant 2. Bundesliga i fjor og vil nok prøve å berge seg i årets sesong. Tror fort de kan ende opp på kvalikplass der de klarer å holde seg opp i Bundesligaen. Jos Luhukay har gjort en god jobb for Hertha Berlin det ene året han har vært i klubben. Klarte å føre de greit opp en divisjon i serien opp til Bundesligaen igjen. Manageren til Hertha Berlin gikk av med over 60 % seire i 2. Bundesliga, noe som er utrolig bra for dette Hertha Berlin laget.

Førstekeeperen for Hertha Berlin sin del blir vel fort Thomas Kraft. Han spilte 28 seriekamper i fjor for Hertha Berlin. Andrekeeper blir nok Sascha Burchert som fikk spille 5 seriekamper i fjor for Hertha Berlin. Men tredjekeeperen også fikk noen kamper i fjor for Hertha Berlin. Philip Sprint som er bare 20 år gammel fikk spille 2 kamper for Hertha Berlin i 2. Bundesliga. Blir spennende å følge med om den 20 år gammel keeperen kan utfordre de andre keeperne.

Forsvaret også kan bli veldig interessant å følge i årets sesong av Hertha Berlin som skal spille i Bundesligaen. John Anthony Brooks var den spilleren som spilte mest kamper for Hertha Berlin i forsvar som er igjen av forsvaret. Han spilte 29/34 kamper i fjorårssesongen for Hertha Berlin. Han er nå 20 år gammel, og er nok en spiller som Hertha Berlin kommer til å kose seg med mange år fremover, en ung lovende og god fotballspiller.

Midtbanen vet vi nok hvem som er den viktigste mannen. Ronny som er fra Brasil hadde en fantastisk sesong i fjor for Hertha Berlin, han scoret 18 seriemål for Hertha Berlin på 33 seriekamper. Fabian Lustenberger spilte også 33 seriekamper i fjor for Hertha Berlin. Samtidig har Hertha Berlin en unggutt i troppen sin som bare er 18 år gammel, som fikk spille 7 seriekamper for Hertha Berlin i fjor. Hertha Berlin kan fort få fram mange gode unge talent de neste årene slik som det ser ut på spillerstallen deres.

Spissplassen skal nok fort tilhøre en spiss som Adrian Ramos som spilte 32 seriekamper i fjor og scoret 11 seriemål for Hertha Berlin. Ben Sahar blir nok fort langt bak i køen på den listen som spiss. Sandro Wagner og Sami Allagui er nok foran Ben Sahar på den listen over spisser. Så Ben Sahar må nok kjempe seg oppover om han skal få plass på laget.

Hertha Berlin

Share