16. Aston Villa

Aston Villa ble nummer 15 i fjor i Premier League. Aston Villa kommer nok til å slite en del i år også etter mi mening. Paul Lambert er fremdeles manager for Aston Villa. Aston Villa har en jobb å gjøre siden de holdt på å rykke ned i fjor. De var ikke særlig langt i fra. Aston Villa har ikke forsterket troppen sin så voldsomt før sesongstarten, så tror det blir et tungt år igjen for Aston Villa.

Brad Guzan stod utrolig mange gode kamper i fjor for Aston Villa. Han blir nok soleklar førstevalg i mål for Aston Villa. Shay Given blir nok andrekeeper for Aston Villa denne sesongen også. Shay Given har vært god i mange år, men har vel sett at nå blir han andrekeeper noe som ikke er så gale for den gode og gamle keeperen for Aston Villa. Brad Guzan reddet Aston Villa i fjor fra nedrykk å det skal vel Aston Villa være utrolig glad for, han var vel den beste spilleren til tider.

Forsvarsspillere som er utrolig viktig for dette Aston Villalaget er nok Ron Vlaar som er kapteinen for dette Aston Villalaget. Men han må nok heve seg litt han også fra i fjor, siden Aston Villa bakover i fjor var jo helt forferdelig å se på. Ciaran Clark er nok også en spiller som kan bidra for det meste i Aston Villa, men får håpe for Aston Villa sin del at de holder mer bakover, slik de ikke slipper inn for mye mål. Tapte en periode 8-0 mot Chelsea og 0-4 mot Tottenham, noe som de ikke må gjøre så ofte i år.

Midtbaneposisjonen til Aston Villa blir også interessant i år. I fjor hadde de få sentrale midtbanespillere som kunne å score mål. Men den offensive midtbanen var utrolig viktig i fjor for Aston Villa. Gabriel Agbonlahor scoret 9 seriemål i fjor for Aston Villa. Han kan også spille spiss om det er nødvendig. Andreas Weimann spilte mest på den andre kanten, han scoret 7 seriemål for sesongen for Aston Villa i fjor. Agbonlahor og Weimann er to utrolige viktige spillere offensivt for dette Aston Villalaget.

Helt på tok finner vi Christian Benteke. Han var den store spillere i fjor i Premier League. Han imponerte utrolig mye og scoret hele 19 seriemål for Aston Villa. Samtidig har Christian Benteke signert ny kontrakt med Aston Villa som strekker seg ut 2017 sesongen. Han er den spilleren som var mest verdt i fjor. Han avgjorde kampene så å si alene.

Spillere inn: Aleksander Tonev, Leandro Bacuna, Jores Okure, Nicklas Helenius, Antonio Luna, Jed Steer
Spillere ut: Richard Dunne, Eric Lichaj, Jean Makoun, Andy Marshall, Derrick Williams, Brett Holman

Aston Villa

Share