15. Southampton

Southampton endte som nummer 14 i fjorårssesongen i Premier League. Southampton har brukt en del på overgangsmarkedet denne sommeren, med å kjøpe spillere, de har også fått noen spillere de mener de ikke trenger. Mauricio Pochettino er manager for Southampton og har vært det siden slutten på januar. Han vil nok prøve å gjøre slik at Southampton skal kjempe enda høyere opp på tabellen, men tror de får en sesong som i fjor. Der de ender tilslutt som nummer 15.

Artur Boruc er nok førstekeeper for Southampton i år. Spilte utrolig bra i fjor når han fikk stå i mål for Southampton. Paulo Gazzaniga og Kelvin Davies blir nok fort andrekeeper og tredjekeeper i årets sesong bak Artur Boruc. Artur Boruc hadde mange gode redninger i fjor for Southampton. Han var nok en av de spillerne som reddet Southampton i fjor.

Forsvaret er litt forandret for Southampton sin del. Vegard Forren kom i januar til Southampton, nå er han tilbake igjen i Molde. Fikk ikke spille en eneste kamp for Southampton. Dejan Lovren er enda en spiller som er kjøpt inn som skal forsterke forsvaret til Southampton. Bare en fordel at Vegard Forren dro hjem til Norge og Molde. Jose Fonte scoret 2 seriemål i fjor fra sin forsvarsposisjon. Luke Shaw er kanskje den spilleren som er mest verdt for Southampton i fremtiden, en utrolig god fotballspiller som er utrolig ung enda. Han kommer til å bli en fantastisk fotballspiller.

Southampton sin midtbane er utrolig sterk. Adam Lallana er kaptein for dette laget, og blir nok en viktig spiller for dette laget i år også. I fjor scoret han 3 seriemål for Southampton. Spillere som Jason Puncheon som scoret 5 seriemål og Gaston Ramirez som scoret 5 seriemål i fjor er utrolig viktige de også. Gaston Ramirez kan nok score mer enn 5 scoringer på en sesong også. Jay Rodriguez kan brukes som kantspiller, men han kan også brukes som midtspiss. Victor Wanyama er en nysignering for Southampton. Han kommer nok til å bli viktig for Southampton sin midtbane.

Angrepsposisjonen er en utrolig viktig posisjon for Southampton. Jay Rodriguez scoret 6 seriemål i fjor for Southampton, mens Rickie Lambert er nok den spilleren som er viktigst for dette laget. I fjor scoret han 15 seriemål for Southampton. Rickie Lambert er også visekaptein for dette Southamptonlaget.

Spillere inn: Dejan Lovren, Victor Wanyama
Spillere ut: Frazer Richardson, Danny Butterfield, Danny Seaborne, Ryan Dickson, Ben Reeves, Sam Hoskins, Vegard Forren

Southampton

Share