15. Hoffenheim

Hoffenheim var langt nede på tabellen i fjor. Kommer nok til å slite en del i år også. Hoffenheim endte som nummer 16 i fjor å måtte ut i kvalifisering for å berge seg i Bundesligaen, noe som de klarte med glans. Markus Gisdol er ny manager i klubben. Blir spennende å se hvor Hoffenheim ender i årets sesong.

Gomes var keeper i fjor for Hoffenheim, men fikk ikke spille så mange kampene for Hoffenheim, nå er han tilbake igjen i Tottenham. De han har kontrakt under. Koen Casteels fikk spille 16 kamper i fjor for Hoffenheim. Mens Tim Wiese spilte 10 kamper for Hoffenheim. Gomes fikk bare stå i mål i 9 kamper for Hoffenheim, og blir nok fort tredjekeeper for Tottenham i år.

Forsvaret til Hoffenheim har blitt en del forandret. Patrick Ochs er klar for Wolfsburg. Stephan Schröck er klar for Frankfurt. Fabian Johnson blir nok en utrolig viktig spiller for dette laget bakover, han er solid bakover, samtidig er han veldig god fremover på banen. Samtidig så spiller ikke Marvin Compper heller mer for dette Hoffenheimlaget.

Filip Malbasic er samtidig borte. Han har dratt til Partizan på lån. Daniel Williams har dratt til Reading. Sandro Wieser er også sendt på lån, han er sendt på lån til Ried. Midtbanespillere som er hentet inn til klubben. Tobias Strobl, Joseph Claude Gyan og Eugen Polanski har signert for Hoffenheim, noe som kan være noen utrolig gode signeringer for dette Hoffenheimlaget. Roberto Firmino scoret 5 seriemål i fjor for Hoffenheim. Roberto Firmino kommer nok til å bli en utrolig sentral midtbanespiller denne sesongen.

Angrepsvåpenet til Hoffenheim dette året kan bli interessant å følge. Tarik Elyounossi og Anthony Modeste er spissene som er hentet inn til klubben. Joselu har dratt på lån til Frankfurt. Sejad Salihovic og Kevin Volland blir nok også utrolig viktige spillere offensivt i denne sesongen. Sejad Salihovic scoret vel 7 seriemål i fjor for Hoffenheim, mens Kevin Volland scoret 6 seriemål for Hoffenheim i fjor. Men de må nok scorer flere om de vil beholde plassen å ta flere poeng. Tarik Elyounossi kan være en god signering for dette laget. Scoret 6 mål for Rosenborg i starten på sesongen, og kan fort notere seg for noen nettkjenner i Hoffenheim også. En utrolig god fotballspiller med stor talent og stor arbeidskapasitet.

Spillere inn: Anthony Modeste, Tarik Elyounossi, Tobias Strobl, Joseph Gyan, Eugen Polanski,

Spillere ut: Gomes, Patrick Ochs, Marvin Compper, Stephan Schröck, Filip Malbasic, Daniel Williams, Sandro Weiser, Igor de Camargo, Joselu(lån), Michael Gregoritsch, Luis Advincula

Hoffenheim

Share