15. Elche

I fjor spilte Elche i Segunda Division. I fjor vant Elche Segunda Division. De imponerte i fjor, og kan fort bli en god klubb i årets sesong, og kommer nok til å berge seg i årets sesong. Tippe Elche ender som nummer 15 på tabellen, etter ganske så god innsats. Fran Escribá var solid i fjor som manager for Elche. Han hadde sitt første år i fjor som manager for Elche. Han sørget for seieren i Segunda Division og kommer nok til å gjøre en ganske så solid sesong for Elche i år også i La Liga.

Manuel Herrera spilte 39 kamper i fjor for Elche og var en god å solid keeper for Elche, i fjor var han førstekeeper, det kan bli spennende om han blir førstekeeper i årets sesong også. Jeg tror han blir førstekeeper i årets sesong. Antonio Rodriguez Martinez spilte i fjor for Granada. Han spilte 24 kamper i fjor for Granada og gjorde en god innsats der, og blir nok fort andrekeeper i årets sesong i Elche. Diego Rivas Gomez blir nok tredjekeeper i årets sesong for Elche. I fjor fikk han spille 3 seriekamper for Elche. Han er en god keeper samtidig er han bare 26 år gammel og har en del år igjen som keeper for Elche.

Damien Suarez kom til Elche i fjor. Han spilte 33 kamper for Elche i fjor, samtidig scoret han 1 seriemål i fjor for Elche. Han blir nok en viktig spiller for dette Elchelaget i årets sesong. Gregory Beranger er fra Frankrike og har vært i Elche i to år nå, han har ikke spilt så utrolig mange kamper, men han har spilt 31 kamper og scoret 2 mål for Elche. Elche har hentet fullt av spillere fra andre klubber som skal spiller baki forsvaret til Elche. De har fått inn 5 nye spillere til forsvaret sitt, noe som kan bli interessant å følge.

David Generelo er en spiller som er kaptein for Elche. Han har vært i Elche i 4 år. Han er en solid og god fotballspiller, og han har spilt 108 kamper for Elche, samtidig har han scoret 8 mål for Elche. Han er en spiller som er viktig for dette Elchelaget. Sergio Mantecon har vært i klubben siden 2010 og har spilt 107 kamper og scoret 3 mål for Elche siden 2010. Han har vært i klubben i 3 år, og skal begynne på sitt fjerde i år.

Ferran Corominas spilte 42 kamper i fjor for Elche og scoret 12 seriemål i fjor for Elche, han er en utrolig viktig spiller for dette Elchelaget. De har samtidig hentet inn en ny spiss til klubben, noe som er utrolig viktig for dette Elchelaget om de skal score nok mål for å holde seg i årets sesong. De har hentet han kun på lån, men han er en så viktig spiller at han kan gjøre forskjellen for at de holder seg eller rykker ned i årets sesong. Manu del Moral er spilleren som er lånt ut fra Sevilla til Elche.

Spillere inn: Sapunaru, Botia, Cisma, Tono, Manu, Stevanovic
Spillere ut: Linares, Palanca, Xumetra, Angel

Elche

Share