14. plass i Serie A: Parma

Parma endte i fjor som nummer 10 på tabellen. I år tror vi at Parma ender som nummer 14 på tabellen. Antonio Cassano har dratt til Parma, for å prøve å finne seg til rette der. Cassano scoret bare 7 seriemål i fjor for laget. Roberto Donadoni er manager for Parma. Han var Parma-manager i fjor også. Han er klar for sin andre sesong som manager for dette laget.

Parma har fire keepere i troppen sin. Parma har mer enn nok keepere i troppen sin kan vi jo si. Førstekeeperen blir mest sannsynlig Antonio Mirante, som er en god keeper. Han er en viktig mann for dette Parma-laget. Nicola Pavarini blir nok andrekeeperen for Parma. Han er også en viktig man for dette laget. Tredjekeeper og fjerdekeeper i år blir spillere som Pavol Bajza og Lazar Petkovic.

Forsvarsposisjonen er utrolig interessant for Parma. Forsvaret til Parma har hele 12 forsvarsspillere, noe som er et bredt spekter av forsvarsspillere i en tropp, samtidig blir det god konkurranse bak i forsvaret til Parma. Laget slapp inn 46 seriemål i fjor. Vi Tror fort det kan bli mindre i år, men det er utrolig jevnt i Serie A så de må nok holde nullen i en del kamper om de skal være der de var i fjor. Det er tvilsomt at de klarer det i år. Marco Parolo scoret 3 seriemål i fjor for Parma, og blir nok en utrolig viktig spiller for Parma bakover på laget, men han er også en spiller å regne med fremover på banen siden han scoret 3 seriemål fra sin forsvarsposisjon i fjor.

Midtbanen til Parma er også interessant å følge i år. Jaime Valdes scoret 4 seriemål for Parma i fjor. Daniele Galloppa scoret 1 seriemål i fjor for Parma, han er også en god spiller å ha i Parma. Stefano Morrone er kaptein for Parma og han spiller jo på midtbanen for Parma.

Angrepsrekken til Parma blir også gøy å følge i år. Antonio Cassano er nok en utrolig god signering for dette Parma-laget. Cassano spilte EM i 2012. Der han var sentral sammen med Mario Balotelli for Italia. Antonio Cassano blir nok en viktig spiller, han kan virkelig å score mål og det kan være viktig for Parma i år. Amauri scoret 10 seriemål i fjor for Parma, og han kan nok fort score 10 seriemål i år også, kanskje til og med enda flere. Kan være interessant med Amauri og Antonio Cassano sammen på topp også. Noe som er et sterkt spisspar.

Spillere inn: Antonis, Cibsah, Santacroce, Cassano, Loviso, Bidaoui, Jankovic, Mendes, Favalli, Gabionetta, Ligi, Prestia, Acquah, Scognamiglio, Munari, Peszko,
Spillere ut: Dell´Orco, Rovelli, Belfodil, Brandao, Nwankwo, Rossi, Ampuero, Peszko(lån) Gabionetta

Parma

Share