14. Osasuna

Osasuna endte i fjor som nummer 16 på tabellen. Osasuna kommer til å gjøre det litt bedre i årets sesong enn de gjorde det i fjor. I år tror jeg at Osasuna ender som nummer 14 på tabellen. Osasuna har gjort en solid innsats, i fjor endte de litt langt ned på tabellen. Jose Luis Mendilibar er manager for Osasuna, og er nok en manager som kommer til å gjøre det ganske så bra med Osasuna i årets sesong. Han har vært manager for Osasuna i 2 år nå, og han skal inn i sitt tredje år som manager for dette Osasunalaget.

Andres Fernandez Moreno blir fort førstekeeper for Osasuna denne sesongen. Han har vært i Osasuna siden 2007. Han har vært en god keeper, samtidig har han spilt 76 kamper for Osasuna. Asier Riesgo har vært keeper i Osasuna siden 2010. Han har spilt bare 2 kamper for Osasuna. Han blir nok soleklart andrevalg for dette Osasunalaget. Han er en spiller som har blitt 29 år gammel.

Miguel Flano har spilt 211 kamper for Osasuna og er visekaptein for Osasunalaget. Han har vært i Osasuna i 9 år nå, og har vært lojal mot sin klubb. Det er sjeldent at spillere er så lenge i en å samme klubb nå for tiden. Samtidig har han scoret 9 mål for Osasuna på de 9 årene han har spilt der. Dette blir hans tiende år som spiller for Osasuna, samtidig er han bare 28 år gammel. Manuel Ortiz Toribio har vært i Osasuna i tre år nå, han har fått 77 kamper for Osasuna, samtidig har han scoret 4 mål for Osasuna, han er en viktig lagspiller for dette laget.

Francisco Punal har vært i klubben siden 1997. Han har vært utlånt en gang på to år, det var tidlig i karrieren. Han har spilt 432 kamper for Osasuna og har scoret 22 mål for Osasuna. Han har vært en av de som har vært lojal til klubben han også. Han er en god spiller som har blitt 37 år gammel. Emiliano Armenteros kom til Osasuna i fjor, og er en spiller som spilte 30 kamper i fjor og scoret 3 mål for Osasuna.

Nino har spilt for Osasuna i to år nå. Han har spilt 61 kamper for Osasuna og scoret 9 mål for Osasuna. Kan være en god spiller å ha på dette laget. Oriol Riera er en spiller som nylig er hentet til Osasuna. Oriol Riera klarer nok å score en del for Osasuna, men spørs om han scorer nok for at de skal klatre litt på tabellen fra i fjor.

Spillere inn: Terron, Oriol Riera, Joan Oriol, Nacho Zabal
Spillere ut: Sipo, Sola, Ruper, Moises, Jose Ramon

Osasuna

Share