14. Newcastle

Newcastle endte i fjor som nummer 16 på tabellen, noe som var veldig skuffende for Newcastle. Newcastle har kjøpt mye gode spillere i januar i fjor, men det spørs om de komme overens alle de spillerne. Alan Pardew har en stor jobb foran seg, tror nok de i styre forlanger at han kommer høyere oppover på tabellen denne sesongen.

Newcastle har Tim Krul som førstekeeper i år også. Steve Harper er borte fra Newcastle, han skulle egentlig legge opp, men dro heller til Hull for å få litt spilletid der. Rob Elliot blir andrekeeper i år for Newcastle. Tim Krul er en utrolig god keeper for Newcastle, han er nok andrekeeper på det Nederlandskelandslaget, men han er en utrolig viktig spiller for dette Newcastlelaget, slik det fungerer på det beste.

Forsvaret til Newcastle er også veldig viktig. Fabricio Coloccini er kaptein for Newcastle, og er en solid forsvarsspiller. Er den beste forsvarsspilleren for Newcastle. Men Newcastle har spillere som Davide Santon, Ryan Taylor og Steven Taylor også som kan være viktig å ha i løpet av sesongen. De har ikke noe bredde når de gjelder forsvarsspillere. Der sliter de litt. Mathieu Debuchy er nok en utrolig viktig høyreback for dette Newcastlelaget i år. Han er utrolig god og har til og med kamper for Frankrike sitt A-landslag.

Midtbanen til Newcastle må nok være noe av det mest imponerende. Yohan Cabaye og Cheik Tiote kommer til å bli utrolig viktige spillere for den sentrale midtbanen for Newcastle i år. Yohan Cabaye i fjor scoret 7 seriemål for Newcastle. Offensive delen av laget som Hatem Ben Arfa må nok holder seg skadefri om Newcastle skal kjempe høyt oppe på tabellen. I fjor scoret Hatem Ben Arfa 4 seriemål. Sissoko og Gouffran er nok to viktige spillere de også de scoret 3 seriemål hver for Newcastle etter at de kom til Newcastle i januar.

Angrepsrekken til Newcastle er man egentlig avhengig av en mann, nemlig Papiss Cisse. Han er en utrolig god spiller. Men i fjor skuffet han nok en del. Han scoret bare 9 seriemål i fjor for Newcastle. Han må nok komme seg på rundt 15-20 seriemål om han skal hjelpe klubben sin i å komme seg høyt oppover på tabellen, spørs om han klarer å komme seg på det nivået. Shola Ameobi er nok den spissen som er nestemann i rekken, men han har ikke scoret så mye de siste årene han heller. Loic Remy kan bli en utrolig god spiller for dette Newcastlelaget, han skal være på lån ut sesongen for Newcastle, kan bli interessant å følge med hvor mye spilletid han får, samtidig kan han være en spiller som hjelper Newcastle opp på tabellen.

Spillere inn: Oliver Kemen, Loic Remy(lån)
Spillere ut: Steve Harper, Danny Simpsons, James Perch

Newcastle

Share