13. plass i Premier League: Crystal Palace

Crystal Palace hadde en elendig sesongstart i fjor der de lå langt nede på tabellen med bare tre poeng helt i bunn. Crystal Palace hadde en solid avslutning på sesongen i fjor der de tilslutt endte opp som nummer 11 på tabellen, noe som var strålende. Alle trodde at Crystal Palace var klar for Championsship etter de første rundene av Premier League, men de klarte å våken å kom seg helt opp til en 11. Plass der de avsluttet sesongen helt fantastisk. Ian Holloway hadde en dårlig sesong i starten for Crystal Palace å fikk ikke mange kampene før han fikk sparken som manager for Crystal Palace. Tony Pulis tok over for han å gjorde en solid innsats, og beviste at Crystal Palace var å regne med i årets sesong, men under en manager som Tony Pulis blir det alltid kjedelig fotball og de scorer utrolig lite mål. Crystal Palace i fjor stoppet på 33 scoringer i Premier League noe som var tredje minst i ligaen.

Keeperplassen til Crystal Palace går nok til Julian Speroni som hadde en god sesong i fjor, de har en god keeper som Wayne Hennessey som andrekeeper for dette laget og det kan bli spennende å følge keeperplassen i Crystal Palace dette året. Chris Kettings er også med i Crystal Palace sin tropp. Keeperplassen i Crystal Palace blir spennende å følge i årets sesong av Premier League.

Scott Dann er en viktig midtstopper for dette Crystal Palace-laget. Han er en mann som kan gjøre mye for klubben, scoret bare et mål i fjor for Crystal Palace, og han er en spiller som har hatt en fortid i både Blackburn og Birmingham. Damien Delaney noterte seg også for en scoring i fjor fra sin forsvarsposisjon. Forsvaret til Crystal Palace kommer til å få beskjed om å spille hardt og knallharde oppe i press slik som han fikk Stokespillerne til å gjøre når han trente de. Paddy McCarthy er visekaptein for Crystal Palace. Brede Hangeland er hentet inn til Stoke og med hans rutine og midtstopper egenskaper kan det bli gøy å følge Crystal Palace denne sesongen, han er en stor og sterk midtstopper som kan bidra for Crystal Palace denne sesongen å holde de oppe i Premier League, å kjempe de litt oppover på tabellen også.

Jason Puncheon hadde en solid sesong etter at Tony Pulis kom inn som manager for Crystal Palace. Han scoret 6 seriemål i fjor for Crystal Palace og var en kjempegod spiller i det offensive spillet og hjalp til med mange poeng for Crystal Palace. Barry Bannan slo aldri helt til i Aston Villa da han var der, men i Crystal Palace har han blitt bedre og han scoret en gang for Palace i fjor. Mile Jedinak scoret et seriemål i fjor for Crystal Palace og hadde en solid sesong i fjor for Palace. Han er også kaptein på Crystal Palace. Mile Jedinak spilte også for Australia i VM, der gjorde han en solid innsats og scoret et mål på straffespark. Joe Ledley har de også fått, han ble solgt til Crystal Palace i januar og scoret to ganger for Palace det halvåret. Joe Ledley kan være en viktig spiller for Crystal Palace dette året og det kan være viktig å ha en spiller som Joe Ledley som har spilt for Celtic og som er en spiller som er villig å gi alt.

Angrepsrekken til Crystal Palace scorer ikke så veldig mye mål. Glenn Murray scoret et seriemål i fjor for Crystal Palace, mens Dwight Gayle scoret syv seriemål i fjor for Crystal Palace og hadde mange gode kamper i fjor der han noterte seg for to scoringer bl.a. mot Liverpool som de ødela gulldrømmen for i fjor. Men Tony Pulis kommer til å spille fotball slik at de helst vinner 1-0 og ikke 3-2 osv, så de trenger vel ikke så mange målscorere med mange mål om de vinner hver kamp 1-0. Fraizer Campbell hadde en god sesong under Ole Gunnar Solskjær i fjor i Cardiff og har blitt hentet til en klubb som Crystal Palace der han skal gjøre målene og vise seg som en god spiss.

Vårt tips for denne sesongen for Crystal Palace er at de kommer til å ha en god sesong. Vi tror de kommer til å ende opp som nummer 13 på tabellen, i fjor endte de på 11. Plass noe som var over prestering og de hadde en manager som kom inn som fikk de til å gjøre alt for å vinne fotballkamper. Mile Jedinak er en spiller som kommer til å blomstre under Tony Pulis å gjøre det fantastisk for de.

Spillere inn: Chris Kettings, Fraizer Campbell, Brede Hangeland
Spillere ut: Alex Wynter (lån), Kagisho Dikgacoi, Neil Alexander, Danny Gabbidon, Dean Moxey, Jonathan Parr, Aaron Wilbraham, Jack Hunt (lån), Jose Campana, Kwesi Appiah (lån)

 

Share