13. Norwich

Norwich endte som nummer 11 i fjor. I år tror jeg nok at de kommer litt lengre ned, men det betyr ikke at de er noe spesielt svekket fordi. Chris Hughton blir nok en utrolig viktig manager for Norwich i år også. Norwich har vært veldig gode på overgangsmarkedet også i år. Norwich hadde ingen spesielle målscorere sist sesong. Grant Holt ble toppscorer for Norwich i fjor, men scoret bare 8 ganger for Norwich, noe som var litt for lite egentlig.

Keeperplassen til Norwich er utrolig interessant denne sesongen. John Ruddy blir nok førstekeeper som han har vært i det siste, men de har uansett en god andrekeeper også i Norwich. Mark Bunn er andrekeeper sikkert i år også, og er jo en solid andrekeeper. Han har rutinen og han er fremdeles en god fotballspiller.

Sebastian Bassong ble solgt i fjor fra Tottenham til Norwich. I Norwich har han vært fantastisk. I fjor scoret Sebastian Bassong 3 seriemål for Norwich noe som er utrolig bra. Michael Turner er en utrolig viktig spiller han også. Michael Turner scoret 3 seriemål i fjor han også. To gode midtstoppere som kan virkelig å score mål er utrolig viktig for et Norwichlag. Samtidig har de spillere som Russell Martin som også er en fantastisk spiller for Norwich. De har samtidig hentet inn Martin Olsson fra Blackburn, noe som kommer til å være et kjempekjøp for Norwich. Han er en utrolig god venstreback.

Midtbanen til Norwich er ganske god den også. Alexander Tettey kom innpå laget i fjor da de hadde spilt mange dårlige kamper. Alexander Tettey gjorde det kjempebra på banen, og gjorde slik at Norwich var formlaget en lang stund i Premier League. De hadde en god periode med han utpå banen og fikk med seg mange poeng. På slutten av sesongen endte de som nummer 11 noe som de kan takke Alexander Tettey for. Anthony Pilkington er også en sentral spiller for dette Norwichlaget. I fjor scoret han 5 seriemål for Norwich. Leroy Fer er en nysignering som kommer til å hjelpe Norwich mye denne sesongen.

Angrepsrekken til Norwich kan også bli interessant å følge. Grant Holt er borte, han har dratt til Wigan og skal spille der neste sesong. Norwich har signert Gary Hooper fra Celtic, noe som kan være en kjempegod signering for Norwich. Han er en spiss som fort kan score utrolig mange mål i løpet av sesongen.

Spillere inn: Ricky van Wolfswinkel, Javier Garrido, Nathan Redmond, Carlo Nash, Martin Olsson, Leroy Fer, Gary Hooper

Spillere ut: Chris Martin, Marc Tierney, Simeon Jackson, Korey Smith, Elliott Ward, Tom Adeyemi, George Francomb, Lee Camp, Jed Steer, James Vaughan, Grant Holt, Andrew Surman

Norwich

Share