13. Getafe

Getafe endte i fjor som nummer 10 på tabellen. Getafe får det litt tøffere i årets sesong enn de gjorde det i fjor. Getafe ender i år som nummer 13 på tabellen i La Liga tipper jeg. Getafe sin manager Luis Garcia Plaza har vært manager i Getafe i 2 år, og er nå inne i sitt tredje år som manager for Getafe, det blir litt lengre ned enn i fjor, men får satse på at han ikke mister jobben, men å falle noen plasser på tabellen.

Miguel Angel Moya var på utlån i Getafe i 2011/12 sesongen. I fjor fikk han stå 32 seriekamper for Getafe og gjorde en ganske så solid innsats i målet for Getafe. Han blir nok førstekeeper i årets sesong for Getafe, og han har blitt 29 år gammel. Jordi Codina har vært keeper i Getafe siden 2009. Han har vært i Getafe i 4 år nå, og er der i sitt femte år nå. Han har spilt 54 kamper for Getafe siden 2009. Han har også vært keeper i Real Madrid, der fikk han bare 1 kamp fra 2007-2009. Han blir nok andrekeeper for Getafe dette året.

Miguel Torres har også spilt for Real Madrid. Han spilte 52 kamper for Real Madrid, å nå har han spilt en del for Getafe, han er en god spiller. Han har spilt 102 kamper for Getafe. Alberto Lopo har spilt 37 kamper for Getafe, han har ikke scoret enda for Getafe. Han er en spiller som ble kjøpt inn i 2011. Juan Valera Espin har spilt 63 kamper for Getafe de siste to årene som han har vært der. Han har samtidig scoret 3 mål for Getafe.

Jaime Gavilan er kaptein for Getafe. Han har spilt for Getafe i 5 år, og er nok en spiller som kommer til å bidra utrolig mye for dette Getafelaget. Han er kaptein og er han som styrer midtbanen. Han har spilt 116 kamper for Getafe på de 5 årene, samtidig har han klart å notert seg på scoringslisten hele 6 ganger. Pedro Leon har spilt også for Real Madrid. Han har vært utlånt til Getafe i 2011 til 2013 sesongen. Han spilte 42 kamper for Getafe på den tiden, og scoret 5 mål for Getafe. Nå er han klar for Getafe og skal nok være en god spiller for dette Getafelaget. Diego Castro scoret 7 seriemål i fjor for Getafe og er en god spiller for Getafe å ha, han ble toppscorer i fjor for Getafe.

Adrian scoret 6 seriemål i fjor, og han må nok score litt flere om Getafe skal komme høyere på tabellen, enn de gjorde i fjor, men tror ikke de klarer det. Alvaro scoret 4 mål i fjor, og er en spiller som også bør score litt flere om Getafe skal komme seg høyere på tabellen.

Spillere inn: Angel Galvan, Alvaro Arroyo, Pedro Leon, Roberto Lago
Spillere ut: Sergio Postigo, Monrales, Mané, Mauri, Sergio Escudero, Alexis

Getafe

Share