12. Swansea

Swansea ble i fjor nummer 9 på tabellen. Swansea vant i fjor Ligacupen og Michael Laudrup gjorde en solid jobb for Swansea. I år tror jeg han kommer til å få det litt tøffere, men fremdeles så kommer de til å være høyt oppe på tabellen. De har vært aktive også på overgangsmarkedet, mest kjøpt spillere, ikke solgt særlig mange. Etter Ligacup troféet, så ble Swansea litt dårligere, de virket veldig met.

Michel Vorm blir nok soleklart førstevalget i mål denne sesongen også. En fantastisk god keeper. Alle de tre beste keeperne for Nederland står i Premier League akkurat nå, så det blir interessant å følge hvem av dem som kommer høyest opp på tabellen av lagene de spiller for også. Gerhard Tremmel blir nok en utrolig viktig andrekeeper for dette laget. Men spørs om han får stå mange kampene da. Michel Vorm er en utrolig god keeper.

Ashley Williams er nok den viktigste spillere son Swansea har. Han er en utrolig god forsvarsspiller for dette laget. Ashley Williams er kaptein på Swansea. Jordi Amat kan være en interessant forsterkning baki forsvaret til Swansea. Swansea kjøpte han fra Espanyol for 25 millioner kroner. Chico og Neil Taylor også kan fort bli noen viktig spillere. Angel Rangel er vel den mest målfarligste spilleren du har i forsvaret til Swansea. Angel Rangel scoret 3 seriemål for Swansea i fjor fra sin høyrebackposisjon.

Midtbanen til Swansea blir som alltid veldig morsom å følge. Wayne Routledge og Jonathan de Guzman på hver sin kant kunne vært interessant, samtidig så har de spillere som Pablo Hernandez i klubben. Michu kan fort bli brukt som offensiv midtbanespiller denne sesongen. Michu var jo soleklart den beste spilleren for Swansea i fjor. Han scoret hele 18 seriemål for Swansea i fjor, og var nok det beste kjøpet i Premier League i fjor. Nathan Dyer kan også være en utrolig viktig spiller, i fjor scoret han 3 ganger, men får håpe at han scorer flere i år for Swansea. Jonjo Shelvey kan også bli en viktig spiller for dette Swansealaget. Han får nok en posisjon sentralt på midten for Swansea.

Angrepet til Swansea blir utrolig sterkt i år. De har jo en Michu som kan spille offensiv midtbane, men samtidig som kan spille midtspiss. De har kjøpt en spiller som Wilfried Bony. Han kan bli en utrolig god spiller for Swansea å ha i denne sesongen. Samtidig har de spiller som Luke Moore og Leroy Lita, hvis skadene kommer for Swansea.

Spillere inn: Jose Canas, Jordi Amat, Alejandro Pozuelo, Alexandros Gogic, Gregor Zabret, Jonjo Shelvey, Wilfried Bony, Jernade Meade

Spillere ut: Mark Gower

Swansea

Share