12. plass i Serie A: Genoa

Genoa endte i fjor som nummer 17 i sesongen. Genoa holdt på å rykke ned i fjor, men vi tror de kommer mye høyere opp på tabellen dette året. Fabio Liverani har tatt over Genoa før sesongen, det kan bli interessant å følge nok en ny manager for enda en ny klubb i Serie A.

Antonio Donnarumma er keeperen som er igjen i Genoa, mens Genoa har hentet inn to nye keepere til klubben. Spørsmålet er hvem som kommer til å bli førstekeeper på dette laget også. Det kan fort bli en keeper som Mattia Perin som blir førstekeeper for Genoa denne sesongen, bare 20 år gammel. Perin er en keeper som har fått bra med kamper når han har vært på utlån. Antonio Donnarumma blir nok andrekeeper for Genoa denne sesongen tror vi. Mens Eugenio Lamanna må nøye seg med å være tredjekeeper dette året for Genoa.

Andreas Granqvist har 40 seriekamper for Genoa og har scoret 2 seriemål for Genoa. Han har også spilte på det svenske landslaget. Han har spilt 32 landskamper for Sverige og scoret 2 mål. Luca Antonelli har spilt 53 seriekamper for Genoa, og har scoret 2 seriemål for Genoa. Han er en utrolig viktig spiller for Genoa-laget. Genoa har hentet inn mange forsvarspillere siden forrige sesong. Genoa har hentet hele 4 forsvarsspillere til klubben.

Midtbanen til Genoa blir også interessant å følge. De har hentet inn fire nye spillere til midtbanen til Genoa. Andrea Bertolacci scoret 4 seriemål i fjor for Genoa. Han blir nok en viktig spiller i år for dette Genoa-laget. Juraj Kucka scoret 3 seriemål i fjor for Genoa. Han er nok en også en viktig spiller for Genoa. Midtbanen til Genoa er mye sterkere enn i fjor mener vi, og tror nok at Genoa kan klatre fra 17. Plass på tabellen og oppover til en 12. plass, som de ender opp med i år.

Genoa har mistet mange av sine toppscorere. Marco Borriello scoret 12 seriemål i fjor for Genoa. I år skal han derimot spille for Roma. Ciro Immobile har dratt fra Genoa til Torino. Mens Bosko Jankovic har dratt fra Genoa til Verona. Jankovic scoret 4 seriemål i fjor for Genoa, nå skal han få nye utfordringer i Verona som nylig har rykket opp til Serie A. Antonio Floro Flores og Ahmed Said scoret henholdsvis 2 og 1 seriemål for Genoa i fjor. Samtidig har Genoa hentet inn en spiss til klubben, for å få litt mer konkurranse, etter at de har mistet en del spillere til andre klubber.

Spillere inn: Cofie, Tachtsidis, Blondini, Konaté, Vrsaljko, Alhassan, Lodi, Rafati, Santana, Strasser
Spillere ut: Lazarevic, Improta, Krajnc, Eduardo, Bovo, Tzorvas, Moretti, Immobile, Frey, Jankovic, Rossi, Rennella

Genoa

Share