12. Plass i Bundesliga 2015/16: Hertha Berlin

Hertha Berlin hadde en god 2013/14 sesong, der de klarte å berge seg med god margin mange kamper før slutt. Det ble også det året Per Ciljan Skjelbred hadde et sterkt år for Hertha Berlin. I 2014/15 sesongen ble det ikke akkurat noe god sesong. Hertha Berlin tok lite med poeng og kjempet for hele sesongen med å berge seg. Hertha Berlin endte tilslutt opp som nummer 15 på tabellen, det var kun målforskjell som skilte de og Hamburg som endte opp som nummer 16, mens Freiburg endte et poeng bak Hertha Berlin. Hertha Berlin skuffet for det meste bakover denne sesongen, der de slapp inn 52 seriemål totalt.

thomas kraftKeeperplassen forrige sesong var lett å finne ut av Thomas Kraft var den beste keeperen gjennom sesongen og fikk de fleste kampene for Hertha Berlin. Det ble 32 seriekamper totalt for tyskeren. Sascha Burchert fikk flere kamper enn det Rune Jarstein gjorde i fjor. Burchert var andrekeeper i fjor for Hertha Berlin, men er nå lånt ut til Vålerenga. Rune Jarstein vil derfor være andrekeeper for Hertha Berlin denne sesongen.

Kapteinen i forsvar og for laget til Hertha Berlin. Fabian Lustenberger spilte 27 seriekamper i fjor. Han klarte også å pådra seg et rødt kort i løpet av sesongen. Hertha Berlin hadde få spillere i forsvar som scoret mål denne sesongen, men spillere som Sebastian Langkamp, John Brooks og Nico Schulz scoret et mål hver for Hertha Berlin i fjor.

per ciljan skjelbredHertha Berlin sin midtbane kan man ikke komme unna en spiller som Per Ciljan Skjelbred, hadde et godt låneopphold i Hertha Berlin. Signerte i fjor for Hertha Berlin, der han hadde en ok sesong, der han fikk spille mye men når Hertha Berlin hadde en sånn sesong som de hadde i fjor blir det en skuffelse uansett. Per Ciljan Skjelbred spilte 26 seriekamper i Bundesligaen i fjor, det ble ingen scoringer men to målgivendepasninger totalt. Skjelbred klarte også å pådra seg åtte gule kort i løpet av sesongen. Änis Ben-Hatira er vel en av de midtbanespillerne som hadde en godkjent sesong i fjor. Han spilte kun 15 seriekamper for Hertha Berlin, men bidro mye i de kampene han spilte. Han scoret fire seriemål fra sine midtbaneposisjon, og ikke nok med det så la han fire målgivendepasninger også. Ronny som hadde en god sesong da han var i Bundesliga 2, hadde en grei sesong i fjor, men en mer skuffende en i år igjen. Han spilte ikke mer enn 19 seriekamper totalt. På de kampene ble det tre scoringer og to målgivendepasninger.

Angrepsplassen hadde de skaffet seg en spiller som Salomon Kalou som spilte mange sesonger i Chelsea, der han gjorde det godt. I Hertha Berlin i fjor ble det ikke mange scoringene på spissen. Kalou spilte 27 seriekamper totalt, det endte kun med seks seriemål totalt. Julian Schieber spilte 16 seriekamper i fjor for Hertha Berlin og bidro med enn Salomon Kalou. Schieber endte opp med syv seriemål på de få kampene han fikk.

Pál Dárdai har vært manager for ungdomsakademiet til Hertha Berlin. Har også fått jobben til å være manager for Ungarn. Han tok i fjor over i Februar for A-laget til Hertha Berlin. I Ungarn har han så langt gjort det godt, imponerte veldig og har vært manager der i syv seriekamper. Ungarn har på de kampene 4-2-1. Hertha Berlin har han vært manager i 15 kamper. Seiersprosenten er lav enda men den kommer til å gå opp denne sesongen, siden det er en person som har vært i Hertha Berlin de siste sesongene, og vet hva som skal gjøres. Hertha Berlin har blitt mer gjerrige bakover noe som er godt for en klubb som ikke banker inn for mange mål fremover.

vladimir daridaSpillere inn: Vladimir Darida, Sami Allagui, Mitchell Weiser

Spillere ut: Sandro Wagner, Peter Niemeyer, Sascha Burchert (lån), John Heitinga

Vi tror at en spiller som Änis Ben-Hatira kommer til å bli en viktig spiller for Hertha Berlin denne sesongen. Hertha Berlin mangler en målscorer fremover som kan score over ti mål i løpet av en sesong. Änis Ben-Hatira spilte godt i fjor de kampene han spilte og scoret og la mange gode målgivendepasninger. Ben-Hatira kommer til å ta et nytt steg og hjelpe Hertha Berlin fremover på banen denne sesongen.

Vi tror at Hertha Berlin får en opptur denne sesongen, men de kommer til å ha sine perioder der de kommer til å slite. Hertha Berlin hadde ingen god sesong i fjor der de endte som nummer 15 på tabellen, men denne sesongen ender de som nummer 12 på tabellen tror vi.

Share