12. Granada

Granada endte i fjor som nummer 15 på tabellen, men i år er laget forsterket vil jeg si, samtidig vil jeg si at tror at Granada klatrer noen plasser på tabellen. Tror Granada ender som nummer 12 på tabellen i årets sesong av La Liga. Alistar Turner er manager for Granada, og jeg tror nok at han kommer til å ha en god sesong med dette Granadalaget. Han er en god manager, som kommer til å føre de litt lengre opp på tabellen, enn de var i fjor.

Roberto blir fort førstekeeper for Granada. Han har spilt i Granada siden 2010, samtidig har han ganske så mange kamper for Granada. Han har spilt 80 kamper for Granada. Han er en god spiller, samtidig er han ganske så gammel av seg, men i sine beste år som keeper. Han har blitt 34 år gammel, og er nok førstekeeper for Granada i årets sesong. Panathinaikos hadde Orestis Karnezis som keeper i klubben i 6 år, der gjorde han mye godt som keeper. Han er en keeper som egentlig spiller for Udinese nå for tiden, men nå er han på utlån til Granada, han skal ta opp keeperplassen med Roberto, så vi får håpe på en skikkelig keeperduell mellom dem to.

Allan Nyom har vært på lån til Granada i hele 4 år nå. Han er inne i sitt femte år på låneopphold i Granada. Han har spilt 105 kamper for Granada samtidig har han scoret 1 mål for Granada. Diego Mainz er kaptein for Granada og er nok den viktigste spillere for dette Granadalaget. Han har spilt 114 kamper for Granada, samtidig har han scoret 10 mål for Granada. Guilherme Siqueira har spilt for Granada i noen år nå, og er nok den spilleren i den bakerste rekken som er best foran mål. Han har til sammen spilt 104 kamper for Granada og scoret 12 mål for Granada.

I fjor var Gabriel Torje på utlån fra Udinese til Granada, i fjor gjorde han en solid innsats for Granada. Han spilte 34 kamper for Granada, samtidig scoret han 3 mål for Granada, han hadde en ganske så god sesong for Granada i fjorårssesongen.

Spissplassen til Granada er egentlig ganske så sterkt i år, forskjell til i fjor. Der har de fått en del nye spillere på topp. Youssef El-Arabi scoret 8 seriemål i fjor for Granada og spilte 31 kamper i fjor for Granada. Riki scoret 13 seriemål i fjor for Deportivo La Coruna, i år skal han spille på Granada, samtidig har de kjøpt Piti. Han scoret18 mål i fjor for Rayo Vallecano. De to kan bli utrolig viktige for Granada i årets sesong.

Spillere inn: Piti, Toti, Riki, Alvaro Garcia, Iturra
Spillere ut: Borja Gomez, Juanma Ortiz, Tono

Granada

Share