11. Werder Bremen

Werder Bremen endte som nummer 14 i fjorårssesongen. Werder Bremen har mange gode spillere og jeg tror nok de presterer litt bedre enn de gjorde i fjor. Robin Dutt er inne i sitt første år som manager for Werder Bremen. Ledelsen i Werder Bremen er nok ikke fornøyd med at de endte som nummer 14 i fjorårssesongen. Tror nok de vil ha de litt høyere opp på tabellen.

Sebastian Mielitz spilte alle kampene i fjor for Werder Bremen. Samtidig har Werder Bremen tre andre keepere i troppen sin, som også kan brukes. Men det er nok Sebastian Mielitz som kommer til å være førstekeeper for Werder Bremen denne sesongen. Hvem som blir andrekeeper, tredjekeeper og fjerdekeeper får vi vel se utover i sesongen, for å se hvem som blir det.

Forsvaret til Werder Bremen er ikke så stor forandring på. Luca Caldorla er nysigneringen baki forsvaret for Werder Bremen. Sokratis Papastathopulos har de mistet til Borussia Dortmund. Men det er mange forsvarsspillere i dette laget som må heve oss en god del om de skal ha plass på dette laget, og om Werder Bremen skal komme seg oppover på tabellen.

Zlatko Junkzovic scoret tre seriemål for Werder Bremen i fjor, og er nok en viktig spiller for at Werder Bremen skal få scoret flere mål i sesongen. Men Werder Bremen mangler noen skikkelige offensive gode midtbanespillere som kan score mye mål for klubben, det er det dette Werder Bremenlaget mangler. Florian Trinks har dratt fra Greuther Fürth. Cedric Makiadi er også nysignering for dette Werder Bremenlaget. Cedric Makiadi må nok score målene som skal til for å hjelpe Werder Bremen opp på tabellen.

Angrepsspillere har de mange av i dette Werder Bremenlaget. Kevin de Bruyne er tilbake i Chelsea. Han scoret 10 seriemål for Werder Bremen i serien i fjor. Aaron Hunt og Nils Petersen scoret 11 seriemål for Werder Bremen i fjor, men tror nok begge to kan score enda litt flere mål for å komme seg høyere oppover på toppscorerlisten. Nils Petersen tror jeg fort kan score rundt 15 seriemål for sesongen. Joseph Akpala har signert kontrakt med Werder Bremen ut 2017. Mens Johannes Wurtz har signert kontrakt med Werder Bremen ut 2016 sesongen.

Spillere inn: Luca Caldirola, Cedric Makiadi, Jenik Sternberg

Spillere ut: Sokratis Papastathopoulos, Florian Trinks, Kevin de Bruyne

Werder Bremen

Share